Důvody vynechání MS

23847
17.7.10 16:00

Důvody vynechání MS

Ahoj, prosím poradíte, jaké všechny může mít důvody vynechání MS? Já měla cyklus 8 měs. po porodu jak hodinky, ale tentokrát už 7 dní zpoždění 8-o TT negativní, akorát v době, kdy jsem to měla dostat jsem asi měla nějakou mykózu či co, ale spravily to 3 boraxové globule, jinak mi nic není. Může být důvodem vynechání třeba nějaký zánět? A čeho? :think: Na gyndu se mi táááák nechce, když mě vpodstatě nic nebolí. Jo ještě kojím, tak že by i tím to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
17.7.10 16:15

jiné onemocnění (třeba jen nachlazení), stres? to byla první otázka na gynde když jsem rekla, že mi nejak blbne cyklus při užívání HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.7.10 16:37

stres, teplo, kojenie (prolaktin), lieky…
uplne hocico. pockaj este tyzden a ked nic, tak chod na gyn, nech Ti pichnu vyvolavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.7.10 16:44

A nekojil se Misa v tom vedru vic jak normalne? Vis jak je to s tou poptavkou-nabidkou a tim by se zvysili i prolaktin.
Jako dalsi moznost bych videla posunutou ovu, pocitujes ji nejak, nebo nevis, kdy presne ji mas?
Jeste bych pockala, pokud te nic neboli, tak bych za par dnu jeste testla a pak teprv valila, stejne te jen prohlidne, pichne vyvolavacku a posle dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.7.10 17:15

Taky jsem mivala pravidelny..najednou mam zpozdeni i 20-30 dnu. Nikdo neprisel na to proc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 17:36

Taky to může být tím,že jsi nemusela mít tento měsíc ovulaci pak MS nedostaneš.Já jí sama nedostala 1,5 roku jen po vyvolání lékami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.7.10 19:27

i pri anovulacnim cyklu byva MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 20:03

Jolynko mě dr. tvrdil,že při anovulaci MS není co se ti odloučí,když nebyla ovulace a tudíž nebyla ani sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.7.10 20:20

ja mela po antikoncepci anovulaky a MS, ale teda jednou treba jen cyklus 20 dni a podruhe 40 a tak ale normalne sem krvacela
Jednou sem dokonce byla i na ultrazvuku pred MS a doktorka rikala, ze ta sliznice vubec neodpovida stadiu cyklu, jakoze kde nic tu nic, ze by mela prijit MS to nevypadalo a sup krvacela sem jak podriznuta. Z ceho netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
17.7.10 20:24

Taky jsem měla anovuláky a MS chodila,ale jak chtěla…30-60 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.7.10 20:24

Jinak ale ta sliznice preci musi rust nezavisle na ovulaci, pokud k ni dojde, tak uz musi byt sliznice pripravena, takze to spolu nesouvisi a MS normalne nasleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.7.10 08:40

krvacanie pri anovulacnom cykle nastava z estrogenoveho presakovania. normalne sliznica rastie kvoli progesteronu, ktory je tvoreny zltym telieskom- to vznika zo zbytkov prasknuteho folikulu. pri anovulacnom cykle rastie sliznica kvoli estrogenu- vacsinou to trva dlhsie, takze ms moze prist ale spravidla neskor ako pri ovulacnom cykle a byva slabsia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.7.10 09:55

Děkuji za reakce, tak asi jsem tenhle měsíc holt neměla ovulaci a zrovna jsme se začali snažit :zed: Bohužel, ovulaci na sobě moc nepoznám.
S tím kojením - Míša od doby, kdy je na příkrmech, tak se kojí celkem nepravidelně. Jeden den je přisátý pořád a druhý den, zejm. pokud jsme třeba na výletě mu stačí jen ráno a večer, takže to snad nemá vliv, nerada bych ho odstavovala kvůli snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.7.10 20:15

Gino, treba je to cele posunute a ovu byla pozdeji. Ja osaham cipek a mam alespon jasno, pred ms je kratkej mekejs. Vetsinou se krati a mekne cca 2 dny pred ms, tak kdyby to pak bylo na vyvolavacku, tak na nej nejdriv sahni, at nejdes k dr zbytecne. Drzim palce, aby to byla posunuta ovu a embrous v domecku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí