Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vlasy nereagují jako zvířecí srst na roční období. Pokud ti padají víc na podzim, bude to třeba ze stresu
mě taky padají teď, ale to mám pořád po porodu hormonama. A v zimě se o vlasy starám stejně jako v létě, možná na ně víc kašlu, když mám stejně půlku zimy na hlavě čepici ![]()
Vitaminy (biotin, zinek), osvedcil se mi Biosil plus a jeste lepe Revihair (Dr.Max), ale chce to alespon dvoumesicni kuru. Revihair ma navic i methionin, ten je primo proti padani vlasu. Alpecin (nebo i jiny kofeinovy) sampon a prostridavat s nejakym jemnejsim neutralnim samponem. A samozrejme kvalitni maska/kondicioner. V tech prechodech ze zimy do tepla vlasy hodne trpi a maji tendenci vice se u hlavy mastit a naopak lamat konecky, takze nezapominat na olejicek do konecku. No a pokud foukas nebo zehlis, tak omezit a snazit se pouzivat nejaky ochranny prostredek proti poskozeni tepelnou upravou.
@ontarova.stara dělám to úplně stejně i s vitamíny a jsem spokojená ![]()
Ahoj maminky chtela bych se zeptat jake je vase rocni obdobi kdy vam vypadavaj vlasy ja to mam ted taham z hrebenu chomace. A jaknse starate o vlasy pres zimu?