Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, stalo, u druhé dcery. Hojilo se to o trochu hůř, než druhá strana, ale nic hrozného. Pak jsme tu původní našli, ale už jsme ji tu zlatou nechali
.
@Kolicek95 píše: Více
Díky za zkušenost.
Já si teď říkám, zda jsem neměla počkat až do rána, aby ta naušnice byla v tom líhu dýl. Byla tam fakt chvilku. ![]()
Do lihu stačí ponořit, nevím, k čemu je máčet je tam půl dne…
Dobre zes ji tam neco hned dala, dcera ztratila na dovolene v horach ve ctvrtek z relativne cerstveho nastreleni (cca 2 mesice), s sebou jsem nic nemela, nez jsme se v sobotu zjevili v civilizaci, uz jsme dirku neprorazili a musela si nechat pak po zhojeni nastrelit novou.
@AnastazieB píše: Více
Prosím tě a zeptám se asi úplně blbě, ale dostali jsme zlate nausnice po neteri, stačí namočit do lihu, anebo nechat nějak vycisit u zlatnika?
@Dn0712 píše: Více
Normálně bych je očistila v ruce (pokud na nich něco je) pomocí tampónku a pak stačí jen ponořit do lihu a hotovo.
Nic se nestane, pokud se ouško nečervená a nehnisá, jen dál dezinfikuj. Dírka tak rychle nezaroste, ale radši ji sleduj, ať se nezanítí. Pokud by se objevily problémy, může pomoci framykoin nebo konzultace s doktorem.
Dceři taky vypadla… koupili jsme hned naušnice (původně bylo v plánu na ježíška), a ani jsem je do lihu nenamočila, dala rovnou do uší… a dobrý
Taky se to dceři stalo. Měla jsem doma rodinné dedene nausnice, vyměnila jsem rovnou obě. V lihu byly chvilku, jen namočit a očistit, znovu namočit a hotovo. Nic se nestalo, hodilo se to pěkně.
Díky vsem. Zatim dobry. ![]()
@AnastazieB píše: Více
No, ja si taky rikala prave, ze to snad musi bejt jedno. Ale kdyz kouknu vsude i na doporuceni od lekaru, tak maj min 24 hodin predem namocit.
A omlouvám se za anonym, normalne to nedelam, jsem stalej uzivatel, ale tohle je kontroverzni tema a celkem jsem se bala, ze tu dostanu za to, ze moje dite trpni, kdyz ji davam hned nausnice. ![]()
@Dn0712 píše: Více
Ja bych je nechala asi vycistit, ale asi spis kvuli pocitu, potreba to spis nebude. ![]()
Nemusí. Nám taky vypadla a dceři jsem novou nedokázala nasadit, nenechala se. Tak jsem šla k doktorce a tam obě naložili do lihu tak na pět minut a šup. Spíš jsem čekala, že se budeš přát, kam zmizel ten závit.
@Anonymní píše: Více
Aspoň ti dírku měla ještě širokou, my to nechali na ráno a už byl problém nasadit novou
Ahoj,
dcera má nastřelené náušničky, dnes 12. den ale jedna bohužel teď večer vypadla. Závit jsem nemohla najít, tak jsem dala rychle zlaté naušnice do lihu a cca po 25 minutách nasadila zlatou, aby mohla jít spát. Vím, že se má nechávat v lihu delší dobu, ale bála jsem se, aby do rána dírka nezarostla.
Stalo se někomu něco podobného? Může se něco stát? Jak se případně dírka hojila? Díky.