Vyplácení nemocenské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nemocenská
Hezký den též marodím od 1.3.2012 a ještě jsem nedostala zaplacenou nemocenskou od socálky . Je fakt jak to tu čtu že jsem lístek jen podepsala ale myslím že by to mohli poslat poštou když není vyplněno číslo učtu
- Citovat
- Upravit
Já marodím od 23.2.2012 a ještě jsem také žádnou nemocenskou nedostala..Sice mi volali ze sociálky, ale to byl problém, který stejně řešili se zaměstnavatelem..Ale zatím stále na penízky čekám..A to jsem odevzdala vše podepsané, číslo účtu napsané, lístky na peníze odevzdávám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam mám zavolat, když se chci zeptat jestli už odeslali nemocenskou? Okres Blansko. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Na infolinku ČSSZ, tam ti to poví, číslo najdeš na internetu.
- Citovat
- Upravit
No a pak ještě mít štěstí a dovolat se tam
a info stejně moc nevyškemráš. Jinak patřím mezi ty šťastlivce, co ještě nemají nemocenskou za listopad a prosinec… Praha 8, prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeva
já se tam dovolám pokaždé, když něco potřebuju a vždycky mi tam řekli, co jsem potřebovala vědět, žádný problém jsem neměla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jeva píše:
No a pak ještě mít štěstí a dovolat se tama info stejně moc nevyškemráš. Jinak patřím mezi ty šťastlivce, co ještě nemají nemocenskou za listopad a prosinec… Praha 8, prosím.
to je divný ne ![]()
lístky na peníze ke konci listopadu a prosimce řádně odevzdány?
zaměstnavateli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII píše:
to je divný ne
lístky na peníze ke konci listopadu a prosimce řádně odevzdány?zaměstnavateli?
Ano prosím, lístky podepsány, odevzdány a zaměstnavatelem poslány… Ale já se ani tak nedivým. Před 4 lety to bylo to samé. Jiná Praha, ale peníze taky pozdě a i mateřská pak pozdě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam zavolat, když se chci zeptat zda už odeslali nemocenskou? Okres Šumperk. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, chtěla jsem se zeptat jsem na neschopence tento měsíc mi bude vyplacena první nemocenská dávka od státu… Musím pokaždé ten lístek na peníze posílat zaměstnavateli, který sídlí přes půl republiky (nevím kdy on to odešle na sociálku) nebo si to můžu nosit na sociálku i sama? Jsem z Trutnova a posílám to do Veselí nad Moravou. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cicuskaa můžeš si to posílat sama. Kopii zaměstnavateli a originál na socialku
ale vždy nejdriv prvniho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co když jsem nestihl dojít napoštu pro nemocenskou a propásl jsem termín platnosti poštovní poukázky???