Vyplácení nemocenské?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
7.7.15 10:23

Budu to posílat na sociálku v Trutnově, kde bydlím a jsem zaměstnaná nebo do Veselí nad Moravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.7.15 10:38

@Cicuskaa ahoj, zavolej si na sociálku kde bydlíš, jestli by ti neřekli, která sociálka tě bude vyplácet/vyplácí. Já jsem třeba z Ústí a vyplácí mě sociálka v Praze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
7.7.15 10:43

Nebo bych si rovnou zavolala na centrálu at ti řeknou @Cicuskaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101526
7.7.15 10:45

@Cicuskaa Tam kam spadá zaměstnavatel podle sídla / účtárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 19:26

Ahoj prosim jak je to s nemocenskou? Marodim od 25.11, v prosinci mi prisly penize od zamestnavatele, nejaky doplatek cca 3 000 a pak az 3.2. mi vyplatila socialka penize za prosinec…jestlize mi zase prijdou penize 3.3., to by mi meli vyplatit penize za leden a i unor? nebo unor prijde az v dubnu, vubec tomu nerozumim, ptam se tady jelikoz na socialce mi to nikdo nebere a akorat mi to strhava kredit :cert:

• Citovat
  • Upravit
5418
16.2.16 19:54
@Anonymní píše:
Ahoj prosim jak je to s nemocenskou? Marodim od 25.11, v prosinci mi prisly penize od zamestnavatele, nejaky doplatek cca 3 000 a pak az 3.2. mi vyplatila socialka penize za prosinec…jestlize mi zase prijdou penize 3.3., to by mi meli vyplatit penize za leden a i unor? nebo unor prijde az v dubnu, vubec tomu nerozumim, ptam se tady jelikoz na socialce mi to nikdo nebere a akorat mi to strhava kredit :cert:

ono záleží jak tvá účetní odevzdává lístky na peníze na ossz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.2.16 21:54

Sociálka na to má 30 dní ode dne, kdy jim dorazí příslušný lístek na peníze. Takže nejdřív si ujisti, že jim ty lístky na peníze chodí (= že i ty je průběžně dodáváš zaměstnavateli nebo přímo na sociálku). Když chceš volat o informace, tak volej na infolinku ČSSZ, je tam lepší domluva. A teda moc nechápu, jak se ti strhává kredit, když ti to nikdo nebere :think:

• Citovat
  • Upravit
1977
17.8.16 11:34

Ahoj maminky zajímalo by mne, jak dlouho cestuje nemocenská? Paní z OSSZ mi psala mail, že výplata nemocenské dávky byla vyplacena 16.8.2016. Zajímalo by mne, jak dlouho bude trvat než mi částka příjde na účet? :think: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101526
17.8.16 11:52

@Ivulka88 Koncem tohoto týdne nebo začátkem příštího, pokud to máš na účet, složenkou určitě příští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat