Vypláchnutí po styku - proti otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
25.6.13 11:38

Jezis teda tady si nezkusenej prijde pocestne po radu a vy hned takhke :cert: :mrgreen:

Zakladateli: ne, spermie zacnou makat okamzite a ktera je nejbliz cipku, zapluje dovnitr… takze vyplach si myslim nepomuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.13 11:38

Mě by to třeba nikdy nenapadlo, co vás?

• Citovat
  • Upravit
101467
25.6.13 11:39
@lukyn píše:
Ahoj holky,
chtěl bych se jako příslušník druhého pohlaví zeptat na názor, jestli by ženě - např. po prasknutí kondomu nebo jiné „nehodě“ - pomohl hodně důkladný výplach pochvy? :-) Samozřejmě v případě, že by nechtěla za nic na světě otěhotnět, ale lepší možnosti by aktuálně nebyly dostupné (pobyt v zahraničí atd.).

Pokud nechceš za nic na světě otěhotnět, tak s nikým nespi, jiná 100% ochrana není… tedy ještě odebrání dělohy, ale to je jaksi nevratné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.6.13 11:40

@lukyn A v zahranici nemaji lekarny? I tam se urcite prodava tabletka PO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
25.6.13 11:40

@nikol.ondrášovka tak v 19 ne, ale v 15 jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.13 11:43

@lukyn určitě nepomůže.. lepší je zvolit antikoncepci.. a nebo používat ke kondomu třeba spermicid krém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.13 11:43

Tak v 15 snad nejsou děti připravený na sex :D Já bych to zakázala :D Některým i v 19 :)

• Citovat
  • Upravit
1716
25.6.13 11:44

Jako uprimne ja sama jsem neznala presny princip poceti, dokud jsem nechtela otehotnet. Vseobecne funkce delozniho cipku a pohyblivost spermii cloveka v beznem zivote nijak extra nezajimaji, pokud neni gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lukyn
25.6.13 11:45

Mno… tak já se v tom nevyznám :-) Někdo přihodí něco konstruktivního, někdo se jenom směje… :-)
Kdybych to shrnul, tak v případě, že tam žena obdrží něco, co tam nechce a nemá jistotu, že sežene včas ten postinor… tak se radši vypláchnout nebo nevyplachovat? Tím děložním čípkem proniká hoodně spermií a ty pak šplhají dál, takže podle mě je určitě výhodný, zkusit co nejvíš spermatu „eliminovat“.?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
25.6.13 11:47

@petulatko a co sexualni vychova na zš?

• Citovat
  • Upravit
5502
25.6.13 11:47

@lukyn no, otěhotnění to rozhodně nezabrání, dokonce i o tom, že to sníží šanci, dost pochybuju :) při cestě do ciziny a strachu doporučuju koupit postinor předem a vzít ho pro jistotu s sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.6.13 11:48

Však pokud jedete třeba někam, kde ten Postinor nebude k sehnání, tak si jeden kupte předem a mějte ho v peněžence, když by náhodou gumka praskla, tak požít… pokud by praskla i druhá, tak to by teda byla smůla :lol:
Nebo co myslíš tím „nemá jistotu že včas sežene postinor“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.13 11:48

@lukyn jenže výplach Ti pomůže jen v pochvě, ale ty malé bestie jsou hodně rychlé a může se stát, že než vypláchneš, už budou v děloze a tu prostě nevypláchneš, fíš.. takže vol kombinaci spermicid krému a kondomu - pokud nějaké utečou, spermicid je zahubí ;) jinak postinor a podobné jsou tuším do 72 hodin, takže na sehnání je času dost, ovšem čím dřív, tím lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
25.6.13 11:49

Jsem si vzpomněla na tu radu, která zní - ať si dotyčná sedne do dřepu a přičichává si tak dlouho k pepři, dokuď nedostane záchvat kýchání…a to prej z ní ta nálož semene vylítá raz dva :mrgreen:…asi stejná spolehlivost, jako u výplachu :mrgreen: :P

Příspěvek upraven 25.06.13 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 11:49

@lukyn NIe, výplach nepomôže. Ja som takto otehotnela - pár stykov v plodnom období, Dôkladné umývanie - a miminko je na svete :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1