Vypláchnutí po styku - proti otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101467
25.6.13 11:49

@lukyn Tak má řešit ochranu předem, aby k tomu nedošlo, nebo pak holt čekat, zda z toho něco bude nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.6.13 11:50
@lukyn píše:
Mno… tak já se v tom nevyznám :-) Někdo přihodí něco konstruktivního, někdo se jenom směje… :-)
Kdybych to shrnul, tak v případě, že tam žena obdrží něco, co tam nechce a nemá jistotu, že sežene včas ten postinor… tak se radši vypláchnout nebo nevyplachovat? Tím děložním čípkem proniká hoodně spermií a ty pak šplhají dál, takže podle mě je určitě výhodný, zkusit co nejvíš spermatu „eliminovat“.?

Jestli se nepletu, tak cca 90% spermii se do cipku dostane behem prvnich vterin po ejakuaci, v prostredi vaginy velice rychle umiraji. Takze vyplachnout ten zbytek je uz podle me zbytecne. Jakoze zabijes tim mozna par procent, rozhodne ne treba polovinu. A navic vyplach vodou narusi prirozene vaginalni prostredi, takze taky na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.6.13 11:51
@j.a.n.i1 píše:
@lukyn Tak má řešit ochranu předem, aby k tomu nedošlo, nebo pak holt čekat, zda z toho něco bude nebo ne.

Proc jednotne cislo? :roll: Snad maji, ne?! Jsou na to dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712

Doporucuji se poinformovat zde, kde je par podobnych “napadu“ http://www.streetwork.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika

@lukyn priateľka si môže nechať u Gyn napísať recept na Postinor, a vyzdvihnúť ho v prípade potreby. Myslím, že recept je platný pol roka, aspoň tak mi to hovoril gyn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.13 11:52

Taky jsem takhle otehotnela. Nebyla jsem jako kazda na netu abych všechno věděla.

• Citovat
  • Upravit
101467
25.6.13 11:52
@74paja píše:
Proc jednotne cislo? :roll: Snad maji, ne?! Jsou na to dva…

Protože pokud se něco stane, tak to vždycky odnese ta žena… ať se ti to líbí nebo ne, tak na tvorbu jsou sice dva, ale na řešení případného těhotenství už většinou jen jeden, tedy jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.6.13 11:55
@nikol.ondrášovka píše:
@petulatko a co sexualni vychova na zš?

Jestli myslis pousteni filmu o tom, jak spermie putuje k vajicku, u ktereho jsme se ve trinacti vsichni strasne smali a nikdo to absutne neposlouchal, tak tam se to clovek podle me nedozvi. Nebo ucitele sexualni vychovy na zakladce? Stare panny, kterym je trapne o sexu mluvit i s chlapem, natoz pred tridou plnou pubertaku?
Nevim no, ja mam ze skolni vychovy v oblasti sexu tyhle vzpominky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 11:55

Staci kdyz udelas deset drepu :palec:

• Citovat
  • Upravit
4466
25.6.13 11:57

@nikol.ondrášovka my jsme na zš nikdy žádnou neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
25.6.13 11:57

@lukyn nepomůže-může se vyplachovat nebo sprchovat jak chce, ty potvory se neumyjí :mrgreen:
Tak hlasuju pro koupi postinoru do zásoby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.6.13 11:59
@lukyn píše:
Mno… tak já se v tom nevyznám :-) Někdo přihodí něco konstruktivního, někdo se jenom směje… :-)
Kdybych to shrnul, tak v případě, že tam žena obdrží něco, co tam nechce a nemá jistotu, že sežene včas ten postinor… tak se radši vypláchnout nebo nevyplachovat? Tím děložním čípkem proniká hoodně spermií a ty pak šplhají dál, takže podle mě je určitě výhodný, zkusit co nejvíš spermatu „eliminovat“.?

Lukyne, riziko otěhotnění to možná trochu zmírní, ale opravdu jen trochu, takže je to v podstatě zbytečné. Jestli to chápu dobře, chystáš se se slečnou na dovču a bojíte se, abyste se nevrátili tři. Nebylo by v takovém případě lepší (pokud se tak bojíš, že ti praskne guma) dát si třeba dvě na sebe? Upřímně řečeno, riziko, že ti praskne kondom a zrovna na dovolené, je naprosto minimální, nám se to za 10 let používání kondomů nestalo, no ale tak dobře, dejme tomu. Ale pokud od plánu vyplachování nehodláš ustoupit, tak prosím tě ať se slečna vyplachuje roztokem k tomu určeným, např. Rosalgynem (dá se volně koupit v lékárně) a ne vodou, nebo si z dovolené přiveze místo potomka infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

@lukyn A kde jste v zahranici? Proc nezajdete do lekarny? Normalne chtej emergency contraceptive Postinor a oni budou rozumet at jsi kdekoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515

@lukyn no nesazela bych na to.. pokud to bylo,,donitr,, a oba jste plodny sance je a hlavne tady opravdu funguje zakon schvalnosti.. kdyz nekdo po mimi touzi ne a ne se zadarit… a obracene…
Hodne stesti :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Tak s tou sexuální výchovou je to teda hnus. Pak se nedivím že většina puberťáků o tom ví prd, a stejně to provozují :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1