Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bábrdl píše:
Protože Poláci jsou fakt velký milovníci interrupce,. chodí na ni v jednom kuse a proto jsou tam v běžných ordinacích dlouhý čekačky. Tak proto.
tak to mi nedělej, já si tu ohodila monitor, protože při čtení tvého příspěvku jsem pila ![]()
@lukyn001 píše:
Neví tu někdo, jakej je rozdíl mezi miniinterrupcí a interrupcí?? když na to přijde
Jinak ja bych vsem nudicim se pubertakum u monitoru pocitace doporucila, aby si pred zahajenim sexualniho zivota bez ochrany hodili do googlu slovo interrupce a pak klikli na obrazky…
@lukyn001 Hele, mam ti sem prilepit par obrazku roztrhanych detskych telicek?
Já mám asi dejavue…tohle už tu jednou bylo, včetně toho že si chce Lukin dopisovat přes skype…
a téma bylo - jak si lze sám přivodit potrat…
No jo, kde jsou ty časy, kdy si děti hrály na hřištích venku ![]()
Hele-když otěhotní, tak to pozná v době, kdy má dostat měsíčky-nedostane je.
Pak si udělá doma test(koupí si ho napřed v lékárně) a dle něj se uvidí…každopádně nakluše k lékaři a ten jí těhotenství potvrdí nebo vyvrátí.
Pokud bude těhotná, má 2 možnosti-dítě si nechat (bacha většina když zjistí, že je v tom, tak to dítě chce, nechtějí ho zabít) a druhá je potrat. Potrat je svinstvo, bez narkozy i s ní, vždy je tam riziko poškozená dělohy a tím i ztížení dalšího otěhotnění v době, kdy si to bude slečna opravdu přát. Taky si to pak může celý život vyčítat (a taky nemusí),dle povahy. Každopádně na potrat se dostane nejdřív v 5.-6týdnu těhotenství (počítá se od data poledních měsíčků)a nejpozději ve 12.týdnu.
Ono když přijde žena na ultrazvuk v tom 6. týdnu a vidí tam miminko, tak se ho nevzává snadno, to byste si měli uvědomit jako první věc. POkud už vám to ujelo, tak ať holka maže do lékárny, na pohotovost nebo na gyndu teď hned, snad to není dlouho a poradí jí tam…jinak taky můžeš být taťka
Jo-pokud byl sex do 3 dnů po menstruaci nebo jen pár dní před ní, můžeš doufat…největší pravděpodobnost otěhotnění je v půlce cyklu-tj kolem 14. dne od začátku menstruace. A spermie tam vydrží i 5 dní-si tam klidně počkají, tak si to spočítej
Bože co vás v té škole dneska učí ![]()
@lukyn001 píše:ale někde jsem četl, že když gyn. tu sliznici odsaje, tak ten měsíc nemá žena vůbec menstruaci - že jí prostě vyčistí hned a netrvá to třeba týden jako přirozeně…
hele může krvácet tři dny nebo 14…jak kdo
a pak dodržet šestinedělí-tj žádný sex, koupání(jen sprcha atak)Jako po porodu
A pak kontrola, zda sliznice správně roste a je vše v pořádku a taky jestli tam něco nezůstalo…kvůli zánětu
Není to pro ženskou žádná sranda
@krokodylek píše:
hele může krvácet tři dny nebo 14…jak kdo
a pak dodržet šestinedělí-tj žádný sex, koupání(jen sprcha atak)Jako po porodu
A pak kontrola, zda sliznice správně roste a je vše v pořádku a taky jestli tam něco nezůstalo…kvůli zánětu
Není to pro ženskou žádná sranda
Bývalá kolegyně takhle šla na potrat, prý jim praskl kondom a selhala HA, ona je samoživitelka má holčičku. A když to řeknu slušně tak spí kde s kym. A z chlapů tahá jen prachy, tak kdo ví jak to bylo s tím selháním. No potrat jí platil taky chap. Ale to jsem odbočila.
Potrat proběhl a pak měla spoustu lítání po doktorech, pač měla nějakej zánět. A trvalo docela dlouho, než se dala dokupy.
Možná ste oba měli nejdřív myslet a pak souložit
interupce mimochodem není hrazená pojišťovnou pokud to není z lékařského důvodu takže ti radím najít si brigádu
a já myslela že to bylo za mojí máti před 60ti lety že si mysleli že otěhotní když si dají pusu ![]()
@Vermion píše:
Já mám asi dejavue…tohle už tu jednou bylo, včetně toho že si chce Lukin dopisovat přes skype…a téma bylo - jak si lze sám přivodit potrat…
Hlavně že, když jsem tu psala, že je to nějaký fanda klinik sexu, dostala jsem nandáno, že chudák jen hledá info
![]()