Výplachy očních kanálků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
market12
2.4.13 13:09

Jen by me zajimalo jak dlouho to trvalo a sli jste hned domu nebo jak to probiha a je to na ocniim a nebo v nemocnici

• Citovat
  • Upravit
1839
12.4.13 19:59

Ahoj, tak včera jsme byli s Ondráškem na tom výplachu.. chudina řval, jak tur :,( vzali si ho na sál, my jsme u toho nebyli.. a stačilo mi to, byl slyšet přes dvoje dveře. Ale určitě to nic tak hroznýho nebylo, jak nám ho dali, tak ještě chvíli fňukal, ale pak už v poho a smál se. Jen má takový malý „modřinky“ na očičkách, asi jak mu je drželi. No ale za 14 dní jedeme znova, pač se jim nepodařilo zjistit, jestli má levý očko průchodný, podařilo se jim jen pravý, to mu i propláchli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
market12
13.4.13 08:01

Tak doufam ze mu topomuze mala to ma a nema je to stridave porad se rozhoduji jestli mam jit sni nebo mam jeste vyckat? ale diky za tu odpoved

• Citovat
  • Upravit
1839
13.4.13 11:18

Být tebou, tak bych skočila s malou přímo někam k očaři, ať se na ní číhne.. pokud by měla jít na tenhle zákrok, tak čím dřív, tím líp.. větší děti už choděj pod narkózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
market12
13.4.13 12:57

No jeji doktorka rikala ze do 6 mesicu by se to melo upravit tak nechci nekam moc spechat ale je fakt ze ji to tece cim dal vic

• Citovat
  • Upravit
22
13.4.13 13:40

My taky byly. Oči jí tekly od porodnice, chvíli to bylo lepší když měla nový kapičky a pak zas stejný, tak nás doktorka poslala k oční, ta ji to hned propláchla a hotovo. Nám teda oční řekla, že by se to už asi samo nezlepšilo (byly jsme tam ve 2 měsících). Určitě si zajdi k oční, ten výplach je jen chvilička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.4.13 22:51

Ahoj chci se zeptat. Malému taky ze začátku trošku hnisalo očíčko ale už se to zlepšilo, má tam ale stále takový povlak průhledný jako když má kontaktní čočku v očíčku prostě takový skleněný.. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.5.13 11:52

Já si přivezla synka taky s hnisajícíma očkama domů Ale na výplach se mi jít nechtělo…nějak jsem proti tomu. Čitě můj názor.

A hnisaly očka a mi kapali všelicos(spíše přířodní báze) Heřmánkový odvary, homeopatické kapky jednou i antibiotika…nic.. NO a v 10 měsících jedno očko samo přestalo a v 11 měsících druhé:) takže u mě se vyplatila hláška…vydrž prťka vydrž:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.5.13 12:16

@Alca99 aháá já mam spíš strach, že nás tam požene doktor, protože řikál, že jestli mu nezaberou kapky, tak budeme muset zakročit jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.5.13 21:57

Teda 10 měsíců by to moje dítě asi nevydrželo :) Nevim, jak to probíhalo u vás, ale mojí to hrozně vadilo a kdyby chudák čekala tak dlouho až to přestane (jestli vůbec), tak by se asi dost natrápila, takže zlatej výplach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.5.13 09:45

Tak malému taky furt slzeli očička a hnisali. Mudra nám napsala kapky Floxal, tak se to vylečilo ale během týdne očka opět byli zalepené, tak nám napsala tobex. Zase se uzdravili ale zase začali po týdnu hnisat. Tak nás poslala na oční, tam malému slzné kanálky propláchli behěm měsíce dvakrát. Když jsme tam došli po třetí a očka furt dobré neměl, tak mě už chtěla doktorka psat papír, že si máme zavolat do Brna a že malýmu v nakróze dají do slzných kanálků nějaké sondičky. Pak mě ale kamarádka poradila opthalmo spetonex. Tak jsem koupila a malému tím čistila oči několikrát denně a máme klid. Na sondičky jsem sním nešla. Takže doporučuju zkusit ten opthalmo septonex. Dát na tampónek a čistit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.13 14:56

@Hasina1 ten jsme měli jako první a pomohl nám od toho bílého hnisání teď máme ale takový ten průhledný povlak neni to úplně jako hnis. Floxal jsme měli taky hned po OS ale teď jsme dostali jiné a ve čtvrtek jdeme na výplach tak snad už to pak bude dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.5.13 03:49

Jj vím co myslíte aj malý to měl takový ten bíly povlak jak říkáte. Musím zaklepat tuk tuk ale máme už klid po tom ophtalmo septonexu. Přeju ať aj Vašemu prckovi se očička brzo uzdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí