Výplatní den úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výplatní den úřad práce
Ahoj, jaké výplatní dny má úřad práce? Resp na přídavky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Každý úřad práce má jiné výplatní termíny a obvykle je jich v měsíci více než jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to budeš mít napsané na rozhodnutí, kterým ti byly dávky přiznány.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 rozhodnutí ti posílají po podání žádosti a posílají ho vždy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaryskaaa když jsem dávky pobírala nikdy jsem tam výplatní datum nemela
mě to většinou chodilo kolem 10. Ale každý okres má jiné výplatní termíny a jsou asi dva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majinka81 tak jsem asi vyjimka, protože mě rozhodnutí o přiznání dávky ještě za ty roky neposlali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podpora
Zdravím, chtěla jsem se přezeptat, Jsem měsíc na úp a ještě jsem nedostala podporu, jak dlouho na to mají čas nebo kolikátého se podpora dostává. Nemám s tím zkušenosti. Děkuju za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petka2010 nevím jak jinde ale Ostravsko už má. A máš vyřízené úplně vše? Ono totiž nestačí jen se zaregistrovat tak jestli to není třeba i tím, první podpora příjde až po písemném vyrozumění že ti byla přiřčena. A také záleží na datu kdy jsi tam byla…Mě paní říkala že to rozhodnutí se dělá jen do určitého data v měsíci, pokud se nestihne tak se čeká další měsíc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 a přišlo ti někdy po podání žádosti kolik ti přiznávají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majinka81 ne, pokud mi přídavky priznaly tak jsem to zjistila až podle toho že mi přišly na účet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite nekdo jak to je na urade prace nasla jsem si praci od 6.3 kdo za me brezen bude platit zdravotni pojisteni zamestnavatel mi tvrdi ze by to mel platit jeste urad prace jako posledni mesic a on ze za me bude platit az duben abych to nemela placene dvakrat je to tak
me to prijde ze by to mep za me platiti i on na urade mi rekly ze oni to za me plati od 1.3 ale ted resim aby me neobral zamestsnavatel nevi nekdo jak to je kdyz odejdu 5.3 z uradu prace a 6 nastoupim na HPP ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plat pěstouna
Dobrý den, chci ze zeptat mám v pěstounské péči 4 děti. Vždycky mi chodí plat pěstouna, a příspěvek na úhradu potrebr dětí plus mínus stejně. 12,13, ale teď mi dorazil pouze příspěvek na úhradu potřeb dětí a plat pěstouna nikde. Na ÚP jsem se pokoušela dovolat, ale marně nevíte někdo zda-li je to takto běžné? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit