Vyplníte mi dotazník? :)

10
6.1.22 16:32

Vyplníte mi dotazník kvůli VŠ? :) - neaktuální

Dobrý den, ahoj, všem maminkám / tatínkům nebo těm, kteří se na svůj přírůstek teprve těší :)

Byla bych komukoliv vděčná, kdyby byl ochotný vyplnit dotazník na téma „Elektronizace a digitalizace veřejné správy v ČR“, jehož výsledky budou podkladem pro moji diplomovou práci.

Jelikož se jednání s úřady týká každého dospělého jedince, a i Vašich dětí, bylo by od Vás milé přispět pár minutami svého času a dotazník vyplnit.

Předem děkuji za každou zpětnou vazbu.

PS. DOTAZNÍK JE SE SBĚREM ODPOVĚDÍ U KONCE. ODKAZ JE TEDY Z PŘÍSPĚVKU SMAZÁN. DĚKUJI VŠEM KDO SE NA VÝZKUMU PODÍLEL. :srdce:

Příspěvek upraven 10.02.22 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
6.1.22 16:50

Máš to tam. Jen u otázky jestli jsem ochotna nějak spolupracovat a něco si pořídit, abych mohla fungovat online.

Jsem ochotna zařídit si vicestupňové ověření identity, ale určitě si kvůli tomu nechci pořizovat čtečku občanek a speciální software, aby to fungovalo.

Tak jsem dala možnost, že chci tyhle online věci, ale nejsem nic ochotná udělat. Ta první možnost totiž zahrnuje komplet nákup hardwaru i softwaru a to už se mi nechce (známe naše politiky, za 4 roky bych kupovala něco jiného… Tudle nudle… :lol: l)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.22 16:57
@KeckaJ píše:
Máš to tam. Jen u otázky jestli jsem ochotna nějak spolupracovat a něco si pořídit, abych mohla fungovat online.

Jsem ochotna zařídit si vicestupňové ověření identity, ale určitě si kvůli tomu nechci pořizovat čtečku občanek a speciální software, aby to fungovalo.

Tak jsem dala možnost, že chci tyhle online věci, ale nejsem nic ochotná udělat. Ta první možnost totiž zahrnuje komplet nákup hardwaru i softwaru a to už se mi nechce (známe naše politiky, za 4 roky bych kupovala něco jiného… Tudle nudle… :lol: l)

Super, děkuji mockrát, a naprosto chápu jak to myslíš. Taková varianta mě bohužel při tvorbě nenapadla :/ Kdybys náhodou věděla i o dalších lidech, kteří by dotazník byli ochotni vyplnit, prosím o jeho sdílení. Odpovědi se střádají hůře než jsem si myslela.

PS: Sama mám eobčanku aktivní a mám i tu čtečku a software ale ve výsledku s tím vším stejně moc nevykouzlím. :D O to víc teď rozumím tvé odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
6.1.22 17:21

Mas to tam. Ale osobne „nemam rada digitalizaci“ :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.22 17:23
@Hobitka píše:
Mas to tam. Ale osobne „nemam rada digitalizaci“ :mrgreen:.

Děkuju :) já to chápu, ono kdyby ta digitalizace k něčemu opravdu byla tak by to bylo i fajn ale toho se asi hned tak nedočkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
6.1.22 18:33

Vyplněno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.1.22 18:39
@kavenka píše: