Vyplníte mi dotazník? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyplníte mi dotazník kvůli VŠ? :) - neaktuální
Dobrý den, ahoj, všem maminkám / tatínkům nebo těm, kteří se na svůj přírůstek teprve těší ![]()
Byla bych komukoliv vděčná, kdyby byl ochotný vyplnit dotazník na téma „Elektronizace a digitalizace veřejné správy v ČR“, jehož výsledky budou podkladem pro moji diplomovou práci.
Jelikož se jednání s úřady týká každého dospělého jedince, a i Vašich dětí, bylo by od Vás milé přispět pár minutami svého času a dotazník vyplnit.
Předem děkuji za každou zpětnou vazbu.
PS. DOTAZNÍK JE SE SBĚREM ODPOVĚDÍ U KONCE. ODKAZ JE TEDY Z PŘÍSPĚVKU SMAZÁN. DĚKUJI VŠEM KDO SE NA VÝZKUMU PODÍLEL. ![]()
Příspěvek upraven 10.02.22 v 17:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máš to tam. Jen u otázky jestli jsem ochotna nějak spolupracovat a něco si pořídit, abych mohla fungovat online.
Jsem ochotna zařídit si vicestupňové ověření identity, ale určitě si kvůli tomu nechci pořizovat čtečku občanek a speciální software, aby to fungovalo.
Tak jsem dala možnost, že chci tyhle online věci, ale nejsem nic ochotná udělat. Ta první možnost totiž zahrnuje komplet nákup hardwaru i softwaru a to už se mi nechce (známe naše politiky, za 4 roky bych kupovala něco jiného… Tudle nudle…
l)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KeckaJ píše:
Máš to tam. Jen u otázky jestli jsem ochotna nějak spolupracovat a něco si pořídit, abych mohla fungovat online.Jsem ochotna zařídit si vicestupňové ověření identity, ale určitě si kvůli tomu nechci pořizovat čtečku občanek a speciální software, aby to fungovalo.
Tak jsem dala možnost, že chci tyhle online věci, ale nejsem nic ochotná udělat. Ta první možnost totiž zahrnuje komplet nákup hardwaru i softwaru a to už se mi nechce (známe naše politiky, za 4 roky bych kupovala něco jiného… Tudle nudle…l)
Super, děkuji mockrát, a naprosto chápu jak to myslíš. Taková varianta mě bohužel při tvorbě nenapadla :/ Kdybys náhodou věděla i o dalších lidech, kteří by dotazník byli ochotni vyplnit, prosím o jeho sdílení. Odpovědi se střádají hůře než jsem si myslela.
PS: Sama mám eobčanku aktivní a mám i tu čtečku a software ale ve výsledku s tím vším stejně moc nevykouzlím.
O to víc teď rozumím tvé odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka píše:
Mas to tam. Ale osobne „nemam rada digitalizaci“.
Děkuju
já to chápu, ono kdyby ta digitalizace k něčemu opravdu byla tak by to bylo i fajn ale toho se asi hned tak nedočkáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit