Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
nedavno jsem nekde cetla o tom jak se da vypocitat pohlavi miminka… Byla to babska rada.. Dneska jsme se bavila s bratrancem kteryma 2 holky a chtely by jeste 3 miminko -kluka tak jsem si vzpomela ze se to nekde da vypocitat podle roku poceni predchozich deti nebo tak nejak.. nevite nektera kde to je napsany???
Maty + Kuba uz skoro 1 rok
Ahoj Stefinko.
diky za link cetla sem ho ale ja mela na mysly kdyz se par teprve snazi o mimi a chtely by si vypocitat kluka nebo holku. co si pamatuju tak tam se bralo v poraz otehotneni s prvnim ditetem a podle toho jaky to bylo rok se da rict jaky rok se ti podari pocit kluka / holku
Rikam to asi zmatene ale snad to pochopite.
Maty
tak holky uz jsem to nasla..
kdyby to nekoho zajimalo tak posilam adresy:
Cinsky:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Aztecky:
http://sweb.cz/…pohlavi.html
Maty
Ano, ale spolehnout se na to nedá, včetně toho mého jsou to jenom metody k pobavení. Jestli nechtějí „střílet od boku“, měli by využít spíš výpočet podle Jonáše. Stefinka
podle obou výpočtů bychom měli mít klučinu a máme holčinu ![]()
Ale vyšlo nám to podle tohoto babského výpočtu podle krve:
Podmínkou je, aby ani jeden z partnerů nebyl po transfuzi krve.
Pak si napíšeš měsíc a rok narození ženy a to samé muže.
Po 7 letech se „obměňuje“ krev. Vždy ten, kdo má krev mladší, by měl udávat, které pohlaví to bude. Vychází to tak na 70% ![]()
Jinak je třeba brát pár měsíců plus, mínus kolem data obměny.
Jestli se tedy početím trefíte do tohoto nerozhodného období, tak holt je to 50:50 ![]()
Pro jistotu, jestli je popis pochopitelný, písnu příklad: žena: muž: únor 1975 červenec 1972
2/82 7/79
2/89 7/86
2/96 7/93
2/03 7/00
2/10 7/07
Takže od cca února 2003 je žena v páru ten, kdo má mladší krev = až do cca 7/07 bude udávat pohlaví ona = samé holky až do roku 2007, pak se to otočí, dominantní bude krev muže, a to až do začátku roku 2010…
Vychází to často (vyšlo to na mé narození, ségry, manžela, dcery), ale kamarád se trefil do „30% šance na kluka“… má druhého, i když se snažili trefit do holčiny… ![]()
E.
Ahojky, nečetla jsem odkazy, tak nevím, jestli se nebudu opakovat:-)
Nám to docela pěkně vyšlo podle krve:-) Jsou i výjimky, ale většinou to vychází a nám se to moc líbí:-)
Prý se po sedmi letech mění krev. Pohlaví miminka by mělo být takové, jako toho z rodičů, který měl nebo bude mít v době početí mladší krev.
Takže např. u nás: Mně bylo 24, tzn, měla jsem 3 roky starou krev. Muži bylo skoro 33, měl skoro 5 let starou krev. Já měla tedy mladší krev, no a narodila se nám holčička:-)
Teď čekáme, až bude muži 35 a to by v tom byl čert, abysme neměli kluka:-)))
No ale upřímně, je mi to putna, hlavně ať je miminko zdravý!:-)
Albi
Ahoj,
taky jsem slyšela že podle krve to vychází nejlíp.Ale u nás je manžel o 2 měsíce starší,tak jak se to dá určit?To se musíme trefit do těch 2 měsíců co mam mladší krev?To je ale jednou za 7 let! ![]()
A hlavně ta krev se nemění přesně, takže se ty měsíce klidně překryjí.. = u vás to je dost problém.
Prostě to už bude na Osudu ![]()
50:50 ![]()
Ahoj, ja teda nevim, ale koukala jsem zpetne na cinskou predpoved pohlavi a vysel mi chlapec. Pritom uz mame skoro rocni holcicku
, tak nevim, nevim. Radeji bych se priklanela ke krvi, z te mi vysla holcicka ![]()
Simona
Ahoj Maty,
když jsem zjistila, že jsem těhotná byla jsem strašně zvědavá co to bude,tady na emimču jsem objevila tento čínský kalendář a vycházel kluk, později na ultrazvuku jsem se dozvěděla, že je to holčička, no a byla to holka.
Teď asi před týdnem když jsme byli u známých tak jsem vytáhla tento kalendářík, známá čeká kluka a koukali jsme a tam zase vycházela holka.
TAkže bych tomu moc nevěřila.
Andy
AHojky čínskému horoskopu nevěřím, neosvědčil se u známých ani u nás, vždy přesně naopak- nevím, kdo ho sepisoval ,ale neotiskli to náhodou přesně obráceně-hahaha:-)
Jinak to podle krve u nás sedlo na 100% takže příště se pokusíme o holčičku, abychom měli páreček, teď jsem ve 25tt a čekáme Lukáška:-) Moc děkuji za tip, jak si to vypočítat:-))
Hezký den a papa H+L 25tt:-))
Tak se v tom nějak ztrácím. Já jsem 8/1980 a manžel 10/1976.
Kdo má jakou krev a co by to mělo být, kdyby se to v nejbližší době povedlo ????
DÍKY.
Mikina 8/80 = nová krev od 8/87, poté nová krev od 8/94, poté nová krev od 8/01, poté až od 8/08
manžel 10/76, nová krev od 10/83, poté od 10/90, poté od 10/97, poté od 10/04, poté až od 10/2011
Nyní z vás dvou má „mladší“ krev manžel, takže nyní máte období kluků, od cca 8/2008 budeš mít mladší krev ty, takže vám začne období holek. Období holek bude přerušeno až kolem 10/2011, kdy začne opět vládnout mladší krev tvého muže = bude zase období kluků ![]()
Je to ale na 70% úspěšné. My máme u nás ještě dlouho období holek, ale druhé mimi budem chtít tak do dvou let = budeme se pokoušet o kluka v období holek… Tak uvidíme
První mimi vyšlo - bylo období holek a je to holka…
Ahoj,
moc moc prosím o pomoc. Chtěla bych si vypočíst pohlaví miminka, které bylo počato v listopadu 04 podle té metody krve, ale nějak se mi to nedaří. Moc to nechápu. Můžete mi pomoci? Já jsem narozena v květnu 81 a manžel v dubnu 74.
Díky
Terus