Výpočet RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
9.3.11 19:37
Pipet píše:
Tak ať si dá Dada příště nohy křížem, aby jí těch 7600 nechybělo :mrgreen: :nevim:

No,asi jo :mrgreen: ,protože ať to beru ,jak to beru,tak rodit po půlce měsíce se vyplatí pouze jedincům co nepracovali,nebo jejich práce byla oceněna životním minimem. Hau,domluvil jsem :lol: .

• Citovat
  • Upravit
24798
9.3.11 20:44

Ale my přece narozdíl od… některých… nemáme děti pro peníze, ale pro radost :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.3.11 21:26
Pipet píše:
Ale my přece narozdíl od… některých… nemáme děti pro peníze, ale pro radost :palec: :mrgreen:
:palec:
Naprosty souhlas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.3.11 08:02
Pipet píše:
Ale my přece narozdíl od… některých… nemáme děti pro peníze, ale pro radost :palec: :mrgreen:
:lol: Tak to je fakt ubohé konstatování :lol: ,když už se v tom rýpeš,určitě nepatřím do těch co by na dětech vydělávali,jako normální pracující člověk,bych na tom dost prodělala,kdybych to už do krajností brala takto.

Na dětech vydělávají jiní,co rodí jak jalovice,bez ohledu na budoucnost a fin. zajištění dětí a určitém standardu rodiny,co nikdy nepracovali,nabrnkonou si chlapa,nechají se v nestabilním vztahu zbouchnout a první co dělají,že křičí,na co mají nárok.A čekají co bude :roll: .

Tys vůbec nepochopila,proč mě to naštvalo,já se nad tím nepozastavuji,jen mě to naštvalo,a když řeknu svůj názor,tak tady meleš o tom,že ty si narozdíl od jiných neděláš děti pro peníze?To jsem se fakt pobavila hned poránu :jazyk: :lol: :lol: Fakt úroveň.

• Citovat
  • Upravit
24798
10.3.11 08:31
dada1511 píše:
Pipet píše:
:lol: Tak to je fakt ubohé konstatování :lol: ,když už se v tom rýpeš,určitě nepatřím do těch co by na dětech vydělávali,jako normální pracující člověk,bych na tom dost prodělala,kdybych to už do krajností brala takto.

Na dětech vydělávají jiní,co rodí jak jalovice,bez ohledu na budoucnost a fin. zajištění dětí a určitém standardu rodiny,co nikdy nepracovali,nabrnkonou si chlapa,nechají se v nestabilním vztahu zbouchnout a první co dělají,že křičí,na co mají nárok.A čekají co bude :roll: .

Tys vůbec nepochopila,proč mě to naštvalo,já se nad tím nepozastavuji,jen mě to naštvalo,a když řeknu svůj názor,tak tady meleš o tom,že ty si narozdíl od jiných neděláš děti pro peníze?To jsem se fakt pobavila hned poránu :jazyk: :lol: :lol: Fakt úroveň.

Ale to nebylo jakože já nemám a ty máš děti pro prachy, já myslela právě že my obě máme dítka pro radost (narozdíl od tebou popsaných případů, které jsem měla na mysli - pracovala jsem na soc…), pochopila jsem, že to nemyslíš zas tak vážně to rozčilování… Prosím o smír :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.3.11 08:39

Pipet :-) ,každopádně jak jsem si to vzala osobně,tak mě to teda rozlítilo k nepříčetnosti.Na druhou stranu,u mě jako u flegmatika celkem osvěžuijicí stav :wink:

Beru smír :kytka: ,a zas jinde pokecáme :mrgreen: . :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24798
10.3.11 09:11

Uf :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
10.3.11 09:42

Aha,takže to bylo směřovano na mě ??? Já taky nejsem srovna soc.případ a děti rozhodně nemám pro peníze. Ale skok ze 14 tis na MD na 7600 na RD je markantní,když máš hypošku a spol. Tak jsem se jen na soc.zeptala co a jak. Přeci jen stát také nechce přijít o korunu,tak proč bych měla já :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
10.3.11 10:31

Jejda nééé, to nebylo na nikoho konkrétně :oops:
Chjo, to je tak pitomé ten psaný projev :pocitac:
Už vůbec na zakladatelku, to jen takové obecné konstatování…

Kdybychom seděly u stolu a mluvily, vyjde to zřetelně najevo z tónu hlasu a gest a tak, tady to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
10.3.11 10:35
Pipet píše:
Jejda nééé, to nebylo na nikoho konkrétně :oops:
Chjo, to je tak pitomé ten psaný projev :pocitac:
Už vůbec na zakladatelku, to jen takové obecné konstatování…Kdybychom seděly u stolu a mluvily, vyjde to zřetelně najevo z tónu hlasu a gest a tak, tady to nejde…

V pohodě,já jen tak. Sama jsem úředník,ale bankovní a vím,jaké to je když přijde vyčůránek a socka :pocitac: . Tady je pravda,že se může leckdo urazit a naštvat,asi proto byli vynalezeny smajlíci :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat