Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky je tohle v pořádku byla jsem u paní doktorky a říkala že to je v pohodě mě se to ale nezdá u první dcery jsem tohle nezažila aby to bylo tak vypoukle děkuji za odpověďi
Šla bych na chirurgickou ambulanci. Zavolala tam, že chceš zhodnotit pupík, jestli to není kýla. Nejsem doktor, ale já bych tipla, že jo. Tohle by měl vidět někdo, kdo to pozná líp. Já když se mi to nezdálo u syna, jsem právě šla na chirurgii. Ten to tedy neměl takové, jako tvoje miminko. Ono se část údajně zatáhne, ale tohle mi přijde dost.
To mi prijde dost. Syn to mel mnohem méně vypouklé a musel na operaci s pupeční kýlou
Ja bych taky radši zašla na chiru pro dalsi názor.
Maminky děkuji též se mi to zdálo že to má dost rozhodně na chirurgii zajedu
Taky bych řekla pupeční kýla. Určitě ať na to koukne doktor -chirurg.
@Denisahof píše: Více
to jste byli teď v sobotu odpoledne na chirurgii?
@stinga ne byli jsme na pohotovosti protože se to malé zvětšovalo když tlacila nebo když pláče tak jsme jeli hned a na úterý máme žádanku na dětskou chirurgii
jo tak, tak to je dobře, že se to bude řešit ![]()
@stinga ano
ulevilo se mi malička má 6 týdnu a představit si že jde na operaci tak mám z toho takovy divný pocit ale uvidíme třeba ji to zmizne no hlavně držte palečky v úterý 😇
Je na to takový pás nebo se to tejpuje. Nám řekli operace až v 6 letech.
Dcerka měla hodně vypouklý pupík, bohužel si ho vyřvala, náš malý nervák.
Ale byl spíš do výšky, to vaše vypadá trochu jinak. U nás to spravilo tejpování, operace nebyla třeba. Tak pak dej vědět jak jste dopadly, držím palce ať je třeba co nejmenší zásah. ![]()
@Oxymoronka píše: Více
Děkujem a rozhodně dám vědět jak jsme dopadly