Výpověd-dostanu výplatu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jako někdy se to tak dělá, mám s tím zkušenost, když mě nechtěli pustit dohodou a potřebovala jsem do další práce..nový zaměstnavatel o tom věděl, že to tak může skončit.. neskončilo.. Ale případný paragraf vlastně zaniká s tím, že vás přijme někdo další.
Tak asi ten zaměstnavatel stál o člověka, co se prostě sbalil a do práce už nepřišel.
Normální člověk ví, že to není fér jednání a loajalita k zaměstnavateli je dnes docela důležitá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claarca píše:
Nejde jenom o paragraf, zaměstnavatel se může soudit za ušlý zisk, který jste způsobila, když jste nepřišla do práce…
Plus zkrátí nárok na dovolenou za každý den absence o 1-3 dny (další peníze, o které přijde).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Tak asi ten zaměstnavatel stál o člověka, co se prostě sbalil a do práce už nepřišel.Normální člověk ví, že to není fér jednání a loajalita k zaměstnavateli je dnes docela důležitá.
Ono se z toho dá usuzovat nejen na serióznost zaměstnance, který toto udělá, ale i na serióznost zaměstnavatele, ke kterému jde a nevadí mu to (nebo to dokonce vyžaduje). Svůj k svému. Podraz mohou čekat jeden od druhého, je to vzájemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Ono se z toho dá usuzovat nejen na serióznost zaměstnance, který toto udělá, ale i na serióznost zaměstnavatele, ke kterému jde a nevadí mu to (nebo to dokonce vyžaduje). Svůj k svému. Podraz mohou čekat jeden od druhého, je to vzájemné.
To máš asi pravdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit