Výpověd-dostanu výplatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
26.2.17 17:56
@Anonymní píše:
Jako někdy se to tak dělá, mám s tím zkušenost, když mě nechtěli pustit dohodou a potřebovala jsem do další práce..nový zaměstnavatel o tom věděl, že to tak může skončit.. neskončilo.. Ale případný paragraf vlastně zaniká s tím, že vás přijme někdo další.

Tak asi ten zaměstnavatel stál o člověka, co se prostě sbalil a do práce už nepřišel.

Normální člověk ví, že to není fér jednání a loajalita k zaměstnavateli je dnes docela důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.2.17 18:05
@claarca píše:
Nejde jenom o paragraf, zaměstnavatel se může soudit za ušlý zisk, který jste způsobila, když jste nepřišla do práce…

Plus zkrátí nárok na dovolenou za každý den absence o 1-3 dny (další peníze, o které přijde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
26.2.17 18:45
@zvidavajanca píše:
Tak asi ten zaměstnavatel stál o člověka, co se prostě sbalil a do práce už nepřišel.Normální člověk ví, že to není fér jednání a loajalita k zaměstnavateli je dnes docela důležitá.

Ono se z toho dá usuzovat nejen na serióznost zaměstnance, který toto udělá, ale i na serióznost zaměstnavatele, ke kterému jde a nevadí mu to (nebo to dokonce vyžaduje). Svůj k svému. Podraz mohou čekat jeden od druhého, je to vzájemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
26.2.17 20:22
@eumedon píše:
Ono se z toho dá usuzovat nejen na serióznost zaměstnance, který toto udělá, ale i na serióznost zaměstnavatele, ke kterému jde a nevadí mu to (nebo to dokonce vyžaduje). Svůj k svému. Podraz mohou čekat jeden od druhého, je to vzájemné.

To máš asi pravdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat