Výpověd nemá kdo převzít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cuky_ducky bohužel nikdo z vedení není přítomen. Když doručím výpověď zítra na recepci, jediný kdo jo může převzít a uložit je servírka ale ta taky není ve vedoucí pozici a je jen zaměstnanec. Ta to taky nemusí předat dál a nemůže mi ji nějak potvrdit. Nebo ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 prošvihla si termín. Proč si to neposlala dřív?? Stačilo to zaslat poštou s dodejkou, v práci převzít, dodejku oštemplovat a bralo by se to jako doručené = podle zákona dostal zaměstnavatel možnost se s písemností seznámit, reagovat na ní (že nikoho nepověřil zastupováním je jeho problém, ne tvůj)… Tak jako tak, tvá výpovědní lhůta začne běžet až 1.8. Jediný způsob jak to změnit je ukončení pracovního poměru dohodou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 píše:
@cuky_ducky bohužel nikdo z vedení není přítomen. Když doručím výpověď zítra na recepci, jediný kdo jo může převzít a uložit je servírka ale ta taky není ve vedoucí pozici a je jen zaměstnanec. Ta to taky nemusí předat dál a nemůže mi ji nějak potvrdit. Nebo ano?
potřebuješ dodejku. Doklad, že písemnost dorazila do firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila nemohla jsem prošvihnout termín, konec měsíce je až zítra. Kdyby nebyly na dovolené výpověď by si převzali a 1.7. by začala běžet. Jde mi o to že když jim to dám až toho 8. 7. jestli mohu nějak argumentovat tím že v den kdy jsem ji chtěla předat nebylo komu? Jsou pryč už 3 týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 neber to ve zlém, ale to je tvůj problém, ne jejich. Jak píšu, jediná cesta v této chvíli je ukončit pracovní poměr dohodou, když se vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 píše:
@neila a co razítko firmy a datum?
pokud si to tam švihneš sama, tak ano. To by šlo. Firma převzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila nemyslím sama ale že by mi to orazila kolegyně které bych tu výpověď predávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helis88 jo, tak jsem to myslela. Písemnost se tím dostane do sféry zaměstnavatelovy dispozice, takže by to mohlo projít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A máš datovou schránku? Pokud ano tak pošli výpověď přes ni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@flicek18 píše:
Zkus se podivat jak to je když to pošleš poštou, to by možná mohlo platit datum poslání ale nevím, je to jen nápad.
A je tam někdo kdo Ti zadává práci nebo prostě s kým by jsi řešila případný problém?
Ne, v pripade vypovedi je vypoved podana v den, kdy ji zamestnavatel prijal. Kdyby ji zakkadatelka poslala postou a do patku by vyla do penzionu dorucena, pak by byla ucinna. Takhle uz ma smulu. Nekdy se nevyplaci delat veci na posledni chvili ![]()
@Helis88 Zkus se dohodnout na ukonceni PP dohodou k urcitemu datu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit