Výpověd nemá kdo převzít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děvčata je nutné doručit zrušení poměru přímo nadřízenému? Jsem ve zkušební době ve služebním poměru, ale z vedoucí mám úplnou husinu, doslova ztaažený žaludek. V březnu jsem šla na očr a našla si jinou práci, tudíž teď potřebuji služební poměr zrušit. Už z těch nervů skoro nespím, takže bych ráda poslala zrušení sl. poměru datovkou na podatelnu. Jen si nejsem jistá, jestli to tak půjde nebo musím přímo k vedoucí
Stačí normálně poštou. Případně tou datovkou by to nejspíš také šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děvčata je nutné doručit zrušení poměru přímo nadřízenému? Jsem ve zkušební době ve služebním poměru, ale z vedoucí mám úplnou husinu, doslova ztaažený žaludek. V březnu jsem šla na očr a našla si jinou práci, tudíž teď potřebuji služební poměr zrušit. Už z těch nervů skoro nespím, takže bych ráda poslala zrušení sl. poměru datovkou na podatelnu. Jen si nejsem jistá, jestli to tak půjde nebo musím přímo k vedoucí
Tak to dej písemně na podatelnu a budeš mít rovnou orazítkovanou kopii o převzetí.
I donést to tam může taky někdo jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Nicole 1234
Dekuju. Já mám z toho vážně příšerný nervy
Stává se úplně bezne, že někdo jde na "neschopenku' a pak akorát posle poštou výpověď. Nejlépe samozřejmě poslat doporucene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reincarnate to by bylo nejlepší, ale když ona je podatelna v úplně jiném městě ( vzdálenost cca 100km ) než reálné naše oddělení sídlí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Výpověď je možno doručit prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb (nejlépe doporučeně a na dodejku, ať máš doklad o doručení) anebo osobně nadřízenému na kterékoliv úrovni, jeho sekretářce, na personální oddělení nebo na místo, kam se obvykle doručuje pošta (tedy podatelna, recepce, apod.), nejlépe proti potvrzení o doručení na kopii.
Služební poměr? Ty nejsi v pracovním, ale služebním poměru? Tak to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit