Výpověď zaměstnance a pomluvy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vypoved zaměstnance a pomluvy
Jak by jste se zachovali? Podala jsem vypoved dle zákona. Muj přímý nadřízený má na mě vztek a pomlouva mě, nešetří vulgárními výrazy na mou osobu a neprávem ocernuje mou práci. Mne do oči neřekne nic, jen mým kolegům. navic po mne chce podrobný popis me práce k zauceni mého nástupce a 100%zauceni. Nemam chuť nějaké manualy.Jak byste se v me situaci zachovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsi stále v pracovním procesu, čili co ti nadřízený řekne, to udělej. Však za 2 měsíce budeš pryč, jen co skončí výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak? No udelal bych mu „manual“ ale zamcel bych tam urcite veci. At si to potom vylize az do dna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport behem vypovedni lhuty mas povinnost pracovat a plnit pokyny vedeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirThommas píše:
Jak? No udelal bych mu „manual“ ale zamcel bych tam urcite veci. At si to potom vylize az do dna
No tak to bys toho nástupce, který za nic nemůže, vytrestal. A co jako? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to, ze o mne říká, ze jsem pi*da ze jsem si dovolila dat vypoved mám nechat bez povšimnutí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl to by spis si pak odsral ten nadrizeny. On za to zodpovida.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport píše:
A to, ze o mne říká, ze jsem pi*da ze jsem si dovolila dat vypoved mám nechat bez povšimnutí?
zazaluj ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirThommas píše:
Souhlas, pokud nadřízený ani neví, jak funguje pozice „pod ním“, tak bych do manuálu dala jen to nejnutnější, hodila to do Wordu, nějakých pár odstavců a hotove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport píše:
Zauč řádně svého nástupce a dokaz tím, že
p. inda nejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud potřebuješ reference do dalšího zaměstnání, tak si o ně řekni a manuál předej až po obdržení adekvátních písemných referencí. Protože později ti je nedá a když mu někdo zavolá, bude mluvit zle. Když budeš mít v ruce písemné, tak asi nikdo volat kvůli ověření nebude.
A jinak máš povinnost následníka zaučit, o tom žádná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport píše:
Jak by jste se zachovali? Podala jsem vypoved dle zákona. Muj přímý nadřízený má na mě vztek a pomlouva mě, nešetří vulgárními výrazy na mou osobu a neprávem ocernuje mou práci. Mne do oči neřekne nic, jen mým kolegům. navic po mne chce podrobný popis me práce k zauceni mého nástupce a 100%zauceni. Nemam chuť nějaké manualy.Jak byste se v me situaci zachovali?
Takhle to funguje normálně v nezdravém pracovním prostředí. Buď ráda, žes tam skončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zažila jsem to taky. Kolegové mě znali a věděli jaka jsem, těm pomluvam nevěřili. Já si udělala svoje a s radostí odešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport píše:
Běž na nemocenskou a máš klid, výpovědní lhůta ty vyprší v době nemocenské a pak nastoupíš jinde…Zažila jsem v nedávné době něco podobného, takže 2 měsíce výpovědní lhůty bych jim neodmakala, ale já odešla naštěstí na dohodu
- Citovat
- Upravit
@LaPaloma píše:
Pokud potřebuješ reference do dalšího zaměstnání, tak si o ně řekni a manuál předej až po obdržení adekvátních písemných referencí. Protože později ti je nedá a když mu někdo zavolá, bude mluvit zle. Když budeš mít v ruce písemné, tak asi nikdo volat kvůli ověření nebude.
A jinak máš povinnost následníka zaučit, o tom žádná.
Nepotřebuji reference, ihned po skončení mám podepsanou smlouvu v jiné práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit