Zvykly jste si? Práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nezvykla, ani po roce, dělám směny od 9 do 20h, cca 17 směn v měsíci včetně dvou víkendů, spíš bych řekla, že mi to vadí čím dále tím víc. Bohužel teď je to s prací tak, že člověk může být rád, že nějakou má.
- Citovat
- Upravit
Nikdy jsem si nezvykla a je to to jediné, co mě v životě mrzí, to, že jsem šla na směny, když byly děti malé.
Po zkušenostech, které mám, bycu se zařídila jinak. Tolik věcí mi uteklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám dvanáctky a mám i noční. Ze začátku pro mě bylo hodně těžké odejít na noc pryč. Zvykla jsem si. Hodně mi pomohlo to, že vím, že je o dítě dobře postaráno. Ale brečela jsem, ne že ne. Teď neuvažuju o změně, ale uvidím, jak to budeme zvládat, až syn bude ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,vlastně ani nevím, co chci, možná jen uklidnit. Nastoupila jsem do nové práce, práce vypadá, že mě bude bavit a i kolektiv nevypadá úplně špatně. práce je to různorodá, budu mít pod sebou pár lidí, trochu adrenalin občas. Co mě ale trápí je, že si nemůžu zvyknout, že nejsem s dětmi. 9 dní v měsíci budu mít odpolední směnu a přijedu domů v půl jedenácté večer. Teď to jde, vidím je aspoň dopoledne, ale vůbec si to neumím představit, až začne škola a školka. Ranní směna je bezva, ve tři budu doma i s nákupem. Ale ta odpolední..před chvílí jsem přijela, děti jsou s mužem pryč a mé se strašně stýská.
Je to o zvyku? Určitě tu všechny neděláte jen na ranní směny..jak jste se vyrovnaly s tím, že děti vidíte mnohem méně?
Ahoj, když jsem po rodičáku s dcerou sháněla práci, tak se mi podařilo jen v OC na klasika 12tky. Ranní směna ani prd, jo chvíli jsem měla 8-15 hod, což bylo super. Ale typu telefonování a nucení služeb
Takže z baráku odjezd kolem 8 ranní a návrat nejdříve 21:30
Ty začátky jsem probrečela, protože malá už spala, jak byla větší, tak na mně čekala
Teď máme 2 týdenního chlapečka, přiznám se, že už teď mně děsí představa hledání práce po rodičáku. Chlap je OSVČ, dělat v jiném oboru, nějak bych se přidala, ale střechy fakt nedám ![]()
- Citovat
- Upravit
...
Taky jsem měla problémy si zvyknout. Nastoupila jsem 12-ky a pořád brečela, nemohla jsem spát, vlasy mi začaly padat. Trvalo to dlouho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pracovní dobu od 8:00 do 16:30. Tak nevím, jestli se to dá brát jako ranní směna
. Ale nikdo nás nehlídá, nejedeme na žádné červené minuty, tak končívám něco po 16. h, ať stihnu 16:20 vlak. Víkendy a svátky jsem doma. Víc mi vyhovovaly dvanáctky, přišlo mi, že je volna mnohem více.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
vlastně ani nevím, co chci, možná jen uklidnit. Nastoupila jsem do nové práce, práce vypadá, že mě bude bavit a i kolektiv nevypadá úplně špatně. práce je to různorodá, budu mít pod sebou pár lidí, trochu adrenalin občas. Co mě ale trápí je, že si nemůžu zvyknout, že nejsem s dětmi. 9 dní v měsíci budu mít odpolední směnu a přijedu domů v půl jedenácté večer. Teď to jde, vidím je aspoň dopoledne, ale vůbec si to neumím představit, až začne škola a školka. Ranní směna je bezva, ve tři budu doma i s nákupem. Ale ta odpolední..před chvílí jsem přijela, děti jsou s mužem pryč a mé se strašně stýská.
Je to o zvyku? Určitě tu všechny neděláte jen na ranní směny..jak jste se vyrovnaly s tím, že děti vidíte mnohem méně?