Výpovědní lhůta 3 měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.22 20:33

Výpovědní lhůta 3 měsíce

Dobrý večer,

pracuju pro mezinárodní firmu a máme 3měsíční výpovědní lhůtu. Platí i tak, že běží až od prvního dne dalšího kalendářního měsíce?
Ve smlouvě ten první den specifikovaný není.
Nevíte prosím? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24581
3.6.22 20:33

Podle mě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.6.22 20:44

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 20:46

Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.22 09:18

Ano, když bys nesehnala práci, tak můžeš asi do 5 dní na ně marodit(jen pro info).

• Citovat
  • Upravit
1519
4.6.22 09:52
@Anonymní píše:
Ano, když bys nesehnala práci, tak můžeš asi do 5 dní na ně marodit(jen pro info).

Ty jsi teda vycurana 8o neschopenka je pro lidi neschopne prace kvuli nemoci, ne kvuli neschopnosti najit jinou praci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 10:13
Vem si, přijdeš o práci ne svoji chybou, a máš rodinu, a nemůžeš v tom okamžiku sehnat práci, nemáš peníze pro ní, budeš dva měsíce třeba bez peněz? Z čeho jí pak užívíš, když nemáš práci, a ani peníze? Skončíš na ulici, ani nevíš jak i s dětma. Neříkam, aby to hned ty lidi dělali, ale jen jsem dala info. Přeber si to jak chceš!
@Dendiss píše:
Ty jsi teda vycurana 8o neschopenka je pro lidi neschopne prace kvuli nemoci, ne kvuli neschopnosti najit jinou praci :zed:
  • Citovat
  • Upravit
35493
4.6.22 10:42
@Anonymní píše:
Vem si, přijdeš o práci ne svoji chybou, a máš rodinu, a nemůžeš v tom okamžiku sehnat práci, nemáš peníze pro ní, budeš dva měsíce třeba bez peněz? Z čeho jí pak užívíš, když nemáš práci, a ani peníze? Skončíš na ulici, ani nevíš jak i s dětma. Neříkam, aby to hned ty lidi dělali, ale jen jsem dala info. Přeber si to jak chceš!

Když příjdeš o práci ne svoji chybou tak máš nárok na odstupné. Případně pak existuje podpora v nezaměstnanosti. A úplně nejlepší je mít pro tyto případy finanční rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 10:46
@Anonymní píše:
Ano, když bys nesehnala práci, tak můžeš asi do 5 dní na ně marodit(jen pro info).

jj rozumím, k tomu se naštěstí uchylovat snad nebudu muset, za 3,75 měsíců si zvládnu najít snad :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.22 10:52
@JancaS84 píše:
Když příjdeš o práci ne svoji chybou tak máš nárok na odstupné. Případně pak existuje podpora v nezaměstnanosti. A úplně nejlepší je mít pro tyto případy finanční rezervu.

No to jo, jenže po 3 měsících odstupné nedávají. Bylo to jen info, třeba by se tohle info někomu hodilo. Neříkám, aby hned to lidi dělali, ale dneska nikdo neví co se kdy může stát. Já jsem v takovéhle situaci nikdy nebyla naštěstí, ale někdo určitě byl.Jen píšu co jsem slyšela, že to tak jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.22 11:04
@Anonymní píše:
No to jo, jenže po 3 měsících odstupné nedávají. Bylo to jen info, třeba by se tohle info někomu hodilo. Neříkám, aby hned to lidi dělali, ale dneska nikdo neví co se kdy může stát. Já jsem v takovéhle situaci nikdy nebyla naštěstí, ale někdo určitě byl.Jen píšu co jsem slyšela, že to tak jde.

jasně, rozumím, díky za informaci. Mě zaměstnavatel zrovna docela převezl, takže kdybych byla v úzkých, tak by mi bylo toto užitečné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat