Vyrábíte pro děti?
- Fotoalbum (35)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Holky já vám tak závidím, háčkovat neumím to mi dělá ségra, pro malou čepičky a klobouky,
ale umím šít, teď se chystám na polstry na zahradní nábytek. přístí týden jdu pro molitan, mám tady látku, co se z ní šijou potahy do aut, je taková lesklá šedá a na to si udělám aplikaci s něčeho barevnýho, asi kombinace žlutých sluncí nabo slunečnic. Až bude malá spát, vytáhnu stroj na zahradu a už jedu
Mám hrozně málo času, je jaro a zahrada mi dává dost zabrat, potřebovala bych čtyři ruce a 41 hodin na jeden den
Dodělávám novou skalku a z tahání kamenů jsem zlomená vejpůl.
Zítra začínáme dělat dlažbu v suterénu, koupili jsme různobarevné zbytky podlah v Siku a budeme mít v prádelně a všude mozaiku
tak jsem si vymyslela, že obložím i umyvadlo a druhý v kotelně, protože je ta zeď vždycky strašně zašpiněná po těch letech užívání.Tak to už si budu dělat sama.
V podnělí jedu na blešák a pokud neseženu pro malou kuchyňku, tak budem vyrábět kuchyňku
ségra viděla někde nápad, jak jí udělat ze starýho nočního stolku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to bude střihově stejné (teda nevím, jaké máte tepláky
) - jenom to nebudeš stahovat dole nebo uděláš rovnější nohavice třeba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeeeej, krasne vytvory.. Ja tiez velmi rada vyrabam pre deti..ale teda pri pleteni som akosi vysla z cviku, take male vecicky dopadli hrozne, bud dlhy rukav alebo celkovo divna velkost
ale velmi rada sijem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua píše:
Tak já se taky pochlubímTepláky nafocené nemám
Super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi největší „veledílo“ byl přebalovák, nelíbily se mi ty obyčejné v obchodech (tehdy vážně byla bída ve výběru). Tak jsem koupila molitan, udělala ten tvar (plocha vyztužená - rovná, boky vyvýšené kvůli pádu) a ušila tři patchworkové potahy. Byly podšité měkkým igelitovým ubrusem, aby to bylo „nepromokavé“ a daly se na to děcka položit i po koupání. Velikost jsem si taky udělala podle svého, tehdy v obchodech měli jen tak do velikosti tříměsíčního mimča, což mi přišlo málo vzhledem k tomu, do kdy se plíny mění…
Napřed se dával jen na stůl, pak měl své místo na gauči a na večer se sroloval pod gauč ![]()
Hlavně měl barvy podle našich představ a ladil s povlečením a spacími vaky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt super nápad
Hlavně do malého prostoru k nezaplacení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se musím tedy taky pochlubit, mé největší a nejsloužitější dílko pro budoucího mimíska.
Příspěvek upraven 27.04.12 v 14:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka Z přestávkami asi 3 týdny. Já šiju hodně, ale tím, že mně vždy něco napadne anebe něco někde vidím.
Tak pak hodně dlouho plánuji a plánuji, kreslím , měřím, a pak začínám šít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
@Lastkecka Z přestávkami asi 3 týdny. Já šiju hodně, ale tím, že mně vždy něco napadne anebe něco někde vidím.Tak pak hodně dlouho plánuji a plánuji, kreslím , měřím, a pak začínám šít.
Já tohle prostě obdivuji, jelikož to neumím
Musíš mít opravdu krásnou představyvost, když si dokážeš sama nakreslit návrh, pak ustřihnout a ušít. Opravdu šikulka ![]()
Hele já mám zasebou pár záclon a ještě jsou nakřivo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pár hraček, na kontě mám toho víc, ale to bych Vás tu zamořila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě by mě zajímalo, kde kupujete látky? My tu máme jen malý obchůdek a tam nic moc nemají teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na internetu www.dumlatek.cz a když potřebuji jen kousek , třeba když mám záchvat tvořivosti.Zajdu do galanterie, ale tam mně látky vychází dráž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
Já se musím tedy taky pochlubit, mé největší a nejsloužitější dílko pro budoucího mimíska.Příspěvek upraven 27.04.12 v 14:58
Tak to je super, pokoušela jsem se také, ale skončilo to momentálně nedodělané v regále na dílně…
A hračky taky paráda ![]()
Musím pak taky najít nějaké ty fotky ![]()
@Lastkecka píše:
Holky, ještě by mě zajímalo, kde kupujete látky? My tu máme jen malý obchůdek a tam nic moc nemají teda.
Já nejvíc pracuju ze starých zásob (babička byla švadlena a zbyly po ní doslova poklady).
Ale když už musím nějakou látku koupit, mám pár spolehlivých zdrojů, úplně nejlepší jsou na to takové ty obyčejné galanterky…
Ale někdy je fuška sehnat to, co si v duchu předem vysním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua, je fakt dobrej. Šije líp jak já a moje mamka. Zkracuje mi kalhoty a dělá takové věci, na které si netroufám (např. všívání zipů).
Na to že mě varovali, ať si dám bacha, že nebude šikovnej, když je „študovanej“… 
Chtěla bych něco trošku jiného střihu. Zatím máme jen klasický tepláky, které jsou šité z pružné látky a já chci pro něj pláťáky, aby když se poblije (cca 5× denně), aby to rychle uschlo 
Asi to mají v rodině, tchán ušil tchýni super šaty
Ty kalhoty nevím