Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@misulle.m Hmm, tak to se nezvětšovalo. Jen ty pupinky vydržely vždy dost dlouho. Asi bych skočila k doktorovi. O pupínky ani nejde, ty mají děti pořád nějaké, ale aby to vážně nemělo souvislost s tím stáním/sedáním. ![]()
Dneska už jich má asi o 10 víc, takže zítra nás doktorka vezme. Do toho se teda přidala teď už i teplota, tak jsem zvědavá, co to bude za záhadné pupínky. Koukala mi na to i sousedka zdravotní sestra a tu teda taky nic kloudného nenapadá.
Ale děkuju za zprávu ![]()
@Tiffany1 píše:
@misulle.m Hmm, tak to se nezvětšovalo. Jen ty pupinky vydržely vždy dost dlouho. Asi bych skočila k doktorovi. O pupínky ani nejde, ty mají děti pořád nějaké, ale aby to vážně nemělo souvislost s tím stáním/sedáním.
@Tiffany1 To mě taky napadlo. Ale tam je to údajně obráceně - nejdřív horečky, potom vyrážka. I když výjimka potvrzuje pravidlo, tak uvidime.
Ahoj maminky. Chci vás moc poprosit. Moje roční dítko má už skoro dva měsíce hroznou vyrážku. Po tom co na nás pediatr dělal různý pokusy jsme zašli ke kožní ale ta nám zatim taky nepomohla
nesetkala jste se některá s něčím podobným.? Moc děkuju
Holky nemáte někdo zkušenost s takovou to vyrážkou? Malý 2roky ji mel nejdříve na nožičkách a postupně během pár týdnů už ji má skoro všude. Občas se začne škrábat až do stroupku. Na chvilku nekde zmizí a zase se pak objeví. Novou potravinu neměl žádnou ![]()
@Kachnicka25 olejíček paradoxně spíš vysouší, zkusila bych tělové mléko pro miminka. Něco, co promastí.
Tak to nepomohlo, vyrážka se šíří dál
v pondělí zajdem k Dr na kožní. Už se mi to přestává líbit.