Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
holky prosím o radu, chci koupit zvlhčovač vzduchu dětem (3r, 8m) do pokoje, tak máte někdo zkušenost? jaký koupit? cenové rozdíly,? na co dát pozor při nákupu a tak??? díky moooc
Ahoj
ja mela pro malou od Aventu,byl velmi tichy,mel vice moznosti nastaveni ale je pravda ze jsem ho za rok apul pouzila jen jednou a pak prodala.
Kdyz ho casto nepouzivas tak musis furt vodu vylivat,i kdyz ho nechas uplne vyschnout a pak treba za tyden/mesic znovu naplnis vodou a pustis tak ta para trochu smrdi zatuchlinou ![]()
Tami díky za názor, právě starší mi trpí na průdušky, často věším ručníky kolečm postele, tak myslím, že by nám to pomohlo. tak bych ho asi používala často. díky
Z mé nedávké zkušenosti radím dát poroz, jak se nádobka plní vodou a hlavně, jak se z té nádobky dá voda vylít a taky, jestli se ta nádobka dá vyčistit. Ten náš je technicky fajn, ale prostě z toho zásobníku tu vodu nelze všechnu vylít, když to potřebuji odstavit a uklidit,vždycky tam trochu zůstane
a za další, jak máme tvrdou vodu, tak po pouhémměsíci provozu je tam už slušná vrstva kamene a nedá se do té nádobky nijak dostat, aby se to vyčistilo ![]()
Takže za mě - pohlídat tyhle praktické detaily!
Hodně štěstí s nákupem!
vulpes, díky tohle mě ani nenapadlo o tom přemýšlet, můžu se zeptat, jakou máš značku? díky
Jestli máte tvrdou vodu, zkus filtrační konvici (Brita). My máme taky extra tvrdou vodu a od té doby, co jsem dostala od Ježíška filtrační konvici, tak je to dost znát.
Zvlhčovač máme taky, ale když potřebuju zvlhčit vzduch v dětském pokoji, tak tam radši dám sušák s mokrým prádlem - pak vlhkost stoupne daleko víc. Pokud mi ve zvlhčovači zůstane voda (co nejde vylít), tak ji nechávám vyschnout - nechávám zvlhčovač otevřený.