Vyrážka na lokti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65240
9.3.17 14:14

Tak dcera byla dnes u doktorky a bohužel většina měla pravdu, je to lupénka. Má ji i ve vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
7.6.18 20:47

Vyrážka na lokti

Dobrý den,
Synovi se dnes odpoledne objevila vyrážka na loktech, nevíte co by to mohlo být? Zítra zajdeme k lékaři. Nesvedi ho to ani neví že to tam ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.21 19:33

Vyrážka na obou loktech

Myslíte si, ze tohle je také lupenka? Z ničeho nic se mu to objevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.3.21 00:14

Když jsem to měla naposledy tak mi diagnostikovali helikobakter pylori. Má to asi 50% všech lidí, ale jen část z toho má problémy, od trávení až po pokožku. Poprosila bych o test. Moje doktorka mi nechtěla test udělat - nebo-li „musela bych vás poslat na gastro, tam byste musela mít endoskopii a kdybyste měla vředy tak vám test udělají“. Zaplatila jsem si test z krve jako samoplátce (400kč), vyšel pozitivní a rázem endoskopie nebyla na test potřeba a mohli začít léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
2.3.21 07:14
@Olina95 píše:
Když jsem to měla naposledy tak mi diagnostikovali helikobakter pylori. Má to asi 50% všech lidí, ale jen část z toho má problémy, od trávení až po pokožku. Poprosila bych o test. Moje doktorka mi nechtěla test udělat - nebo-li „musela bych vás poslat na gastro, tam byste musela mít endoskopii a kdybyste měla vředy tak vám test udělají“. Zaplatila jsem si test z krve jako samoplátce (400kč), vyšel pozitivní a rázem endoskopie nebyla na test potřeba a mohli začít léčit.

To slysim prvně, ze by sel z krve. Pokud vim, tak se dela ze stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.3.21 08:57
@vokishka píše:
To slysim prvně, ze by sel z krve. Pokud vim, tak se dela ze stolice.

Podívejte se na prevedig. Tam to nabízejí z krve včetně detailnějšího rozboru. Nebo také se dá objednat samotest z krve z prstu v lékárně, a udělat si samodono, ale tam je jen 96% citlivost. Askulab nabízí pouze ze stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
2.3.21 09:03
@Olina95 píše:
Podívejte se na prevedig. Tam to nabízejí z krve včetně detailnějšího rozboru. Nebo také se dá objednat samotest z krve z prstu v lékárně, a udělat si samodono, ale tam je jen 96% citlivost. Askulab nabízí pouze ze stolice.

Dcera to měla od doktorky. Proč to běžně nenabízí, když to jde, to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.3.21 09:24
@vokishka píše:
Dcera to měla od doktorky. Proč to běžně nenabízí, když to jde, to nechápu.

Já to taky nechápu, respektive mi nechtěli udělat žádný test, dokud nepodstoupim gastroskopii. Nevím proč člověka mučit a až pak testovat když to jde i snazší cestou. Jestli vám doktorka předepsala rovnou test ze stolice, už to je uspech. Přitom krevní test u prevedig stojí 400kc stejně jako ze stolice v askulab. Stejná cena. Jen ten rozšířený test stojí 1300 a tak o tom zjistí vic podrobnosti. Nevím, je to podivné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí