Vyrážka na bocích

7.6.23 09:02

Vyrážka na bocích

Dobey den, chci se zeptat zda nemá nekdo zkušenost nebo neporadi dle fotky zda to muze byt vyrážka? Udělala se mi na bocích jakoby u kalhotek nesvědi cely den obcas svedi i zezadu kolen. Takto na fotce to vypadá po poskrabani pak to většinou dost zmizí a objeví se zase dyl. Mam to zatim par dni, nedávno mam udělaný cely velký krevní obraz vse je v poradku. Začala jsem prát v prášku jelen bílé prádlo a na barevné mam nejaky gel co sem dřív nepoužívala tak nevim zda muze souviset :? Nechci hned řešit kožní tak treba nekdo pořadí.
Moc dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22897
7.6.23 09:05

@Sabinaa2001 atopák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
7.6.23 09:08
@Sabinaa2001 píše:
Dobey den, chci se zeptat zda nemá nekdo zkušenost nebo neporadi dle fotky zda to muze byt vyrážka? Udělala se mi na bocích jakoby u kalhotek nesvědi cely den obcas svedi i zezadu kolen. Takto na fotce to vypadá po poskrabani pak to většinou dost zmizí a objeví se zase dyl. Mam to zatim par dni, nedávno mam udělaný cely velký krevní obraz vse je v poradku. Začala jsem prát v prášku jelen bílé prádlo a na barevné mam nejaky gel co sem dřív nepoužívala tak nevim zda muze souviset :? Nechci hned řešit kožní tak treba nekdo pořadí.
Moc dekuji ;)

Nemáš krajkové? Že by ti třeba vadila krajka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 09:10

@lucynka25 prave nevim jestli takto vypadá asi zkusím vyměnit ten prášek na praní. Neco co na to pomáhá neporadís?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 09:10

@korn123 nosím i krajkove ale ne vždy, každopádně to svedi i kdyz na tom místě nic nemám :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
7.6.23 09:15

@korn123 když to má i zezadu kolen, to asi krajkou nebude.. :nevim:
@Sabinaa2001 starší dcera to má nárazově, já někdy taky. Nevím co je spouštěč, máme to nejvíc v zimě, právě v takových místech jako zezadu kolen, ruce v ohybu.. :nevim: Většinou to zase zmizí, někdy to namažeme krémem od Biodermy myslím, jeden rok to měla hodně, teď je zase dlouho klid.. :nevim:
zkus projet staré diskuze atopický ekzém ;), třeba se v tom najdeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 09:27

@lucynka25 moc dekuju zkusím chvíli mazat kdyžtak zajdu na kožní ale kdyz vidím co píšou maminky se zkušenostmi z kožního tak nevim jestli to neni zbytečný 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.6.23 09:29

Vrať se k prášku, který jsi používala. Tohle mi dělal prášek, který mi neseděl.

• Citovat
  • Upravit
22897
7.6.23 09:31

@Sabinaa2001 no asi je..já byla takhle s dcerou jednou a nebylo to k ničemu, kortikoidy jsem nechtěla a radši jsem si oběhla lekárny pro vzorečky různých krémů na atopák. Jezdíme každý rok k moři, taky to asi dost pomohlo, pak jsou i ovesné a konopné koupele do vany..něčím to zkus namazat, třeba i vyměnit prášek, nebo vyhodit aviváž, víc vymáchat.. ono to může být i ze stravy, kdo ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 09:35

@Janli dekuji vrátím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 09:38

@lucynka25 no právě naše pracka podle me uz tak moc dobre prádlo nevymacha navíc ho vždy Peru jen treba na 40 minut takze to bude asi tim ze se to dopře nevypere. Ja si jen vždy myslela ze se to objevuje jen po kontaktu z kůži ne ze to takhle drží víc dni :lol: jinak mam domácí komponování masticku co vyrábí babička tak ji možná zkusím použit ;) tak držím palce at je dcera bez problému. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22897
7.6.23 09:44

@Sabinaa2001 díky, taky přeji rychlé vyřešení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie