Vyrážka na zádech

158
26.11.12 14:30

vyrážka na zádech

Zdravím vás holky, prosím vás malymu 24m se na zádech z niceho nic udelali pupinky malinke cervene a je jich hodne. Nechapu z ceho by to mohlo byz protoze jsem nic nezmenila (avivaz, prasek, jidlo proste nic) od soboty cekam co to udela nevim jestli mam jit k doktorce nebo byt doma a mazet pudrem. Nesvedi ho to nekdo rika ze to mohou byt potnicky ale tolik? dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3873
26.11.12 14:52

A co neštovice? Raději bych zašla co nejdříve k Dr. a nenechávala to zahnat do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.11.12 15:12

@Sharane2006 no me bylo receno ze nestovice jsou spis jako puchyrky ne pupinky ja nevim tohle jsou male cervene pupinky jen na zadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.11.12 15:13

Odhadovala bych to na potničky, klidně může být jedna vedle druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.11.12 15:15

@micelinka a za jak dlouho by to melo zmizet? mame to od soboty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.11.12 15:18

@janusenka nám to trvalo určitě týden než to začlao blednout. Potírala jsem heřmánkovým čajem, sáček na 0,25l vody, namočit vatový tampón a potírat několkrát denně a ne víc než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
26.11.12 15:34

@janusenka dcera měla neštovice tento měsíc a já je také nepoznala, a to jsem si myslela, že je poznám, až je dostane. Měla pár pupínků (ne puchýřků) na zádech a byla naprosto bez horeček, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si úplně jistá, protože ve školce nebylo napsáno, že by tam byla epidemie, to nám řekla až detská Dr. Pro jistotu bych být vámi zítra ráno zašla k Dr. Takto vám někdo těžko poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.11.12 15:41

@Sharane2006 radeji asi opravdu zajdu k doktorce jelikoz taky teploty nemame nic tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.11.12 08:38

Ahoj holky tak jsme byli u doktorky a je to proste jen nejaka reakce na neco a ani nevim na co…Takze mame kapky a krem a vse ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 14:45

Vyrážka na zádech v 6 měsících

Ahoj holky, mám půlroční holčičku a na zádech se jí objevila také vyrážka… červené pupínky a mají bílé hlavičky některé. Má to už asi 5 dní a pořád to nemizí. Jídlo ani prášek na praní jsem neměnila. Má to jen na zádech. Ale nepřijde mi že by se nějak hodně potila. Přes den tráví většinu času na břiše když nespí. Netušíte čím to může být? Doktorka po telefonu radila mazat bepanthenem, ale nemizí to… díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.3.13 15:09

@martina.bike má to na zádech nahoře? Potničky? Mně dr. radila potírat černým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 17:59

Právě že to má po celých zádech… my jdem zítra k Dr. shodou okolností na půlroční kontrolu, tak se na to mrkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.8.13 19:47
@martina.bike píše:
Právě že to má po celých zádech… my jdem zítra k Dr. shodou okolností na půlroční kontrolu, tak se na to mrkne…

Jak jste dopadli? Naše malá má už pár dní to samé. Taky bez teplot a zdá se, že bez svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.10.13 10:23

Ahoj, mám desetiměsíčního chlapečka a od včera má vyrážku po celých zádech a trochu i na nožičkách a na krku. Zbytek těla čistý. Horečku nemá a neměl, nevypadá, že by ho to svědilo. Chová se normálně, i když trochu hůř dneska spal. Vyrážka je červená, trochu drsná, spíš suchá. Kdyby to byla třeba alergie na něco, za jak dlouho zmizí? Jediné, s čím se setkal poprvé byly syrové švestky v sobotu, sice měl jen kousíček, ale nic jiného mě nenapadá.
Měli jste někdy něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
1302
14.10.13 10:44

Malá měla APEC vypadal to podobně. Ale myslím si, že to může být cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí