Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mému tříměsíčnímu synovi se objevily na břiše pupínky, které mají bílé vršky. Někdo říká, že by to mohl být ekzém, jiný sází na potníčky. Obyčejná vyrážka to asi nebude, protože ji nemá jinde než na břiše. Poradíte, co na to použít??? Díky Renata
ja bych na to dala zasyp.ze spoceni to fakt nema?
moje sestra mela tzv. molusky-pupinky s bilou hlavickou ktere se dalky vymacknout,ale presne nevim co to vlastne je, ani z ceho. ![]()
ja myslim ze exem je cerveny,to asi nebude exem.
Ahoj, ze spocení to asi nebude. Protože dnes se to objevilo více než třeba včera, a to nebylo nijak teplo. Objevuje se to ve vlnách. Jeden den se to zklidní, druhý den má břicho samé pupínky. ten zásyp je dobrý nápad. Nevíš, jaká značka je nejlepší? Díky R.
Ahoj Medvede,
ja bych tedy neexperimentovala a sla se poradit s doktorkou, jestli je to exem tak to zasypem, ktery vysusuje, jedine zhorsis.
no znacku ted nevim je toho plno,manzel koupil pro maleho nejaky drahy-cizi pres100kc,ale ja si myslim ze staci obycejny za par korun.ale nejsem zdravotnik tak fakt nevim.
nemuze to byt alregie na neco co mel na sobe-nejaky body nebo tak?ale ma to jen tom brisku tak teda nevim. ![]()
Ahojky, před 3 dny se mi kousek pod krkem udělala tahle vyrážka. Vypadá to jako puchýřky a na dotek to dost bolí. Nevíte někdo co by to mohlo být a čím to namazat? Na kožní se nemohu dovolat a i kdyby, tak mě vezmou až za několik týdnů