Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,Šimon má AE a dostali jsme tip na Mgr.Podhornou z Brodku u Prostějova,která doporučuje na různé neduhy bilinné tinktury a masti.
My jsme dostali tinktury z černého rybízu,měsíčku a dubu a ty mám dávat 3×denně 2 kapky na lžíci s vodou a dát malému.
Má někdo zkušenost s tinkturama a jak zabírají? Sice jsem paní psala,že má půl roku,ale pořád mám trošku strach mu ty kapky dát…
Chytám se už stébla trávy,máme ekzém rozlezlej úplně všude…
KaVi,
tak jako bys popisovala nas problem.
Stellinka ma AE uz asi od tri tydnu veku. Na AE jsem vyzkousela snad vsechno mozne.
Byla jsem se Stellou u lecitelky, mame take tinktury z bylin. Tinktury jsou na lihovem zaklade, tudiz bych to asi tak malinkemu miminku nedavala.
My davame 2 kapky 2× denne na misto na hrudni kosti, obvykle se davaji tam a nebo do loketnich jamek. Ono se to pres kuzi dostane do tela.
Davam to tak uz apson mesic, musim rict, ze pres pocatecni zhorseni, ktere je normalni, jsme momentalne ve fazi bez ekzemu. Neni po nem ani pamatky.
Nejvice nam pomohly tintura a na potirani EXOMEGA.
Drzim palce, at je to lepsi. Rozhodne se neboj pocatecniho mirneho zhorseni, to telo tak reaguje.
Nicol a Stella
Ahoj Nicol
chci se zeptat jestli jsi řekla své kožařce,že jste byly u léčitelky a že máte ty tinktury,moje se totiž moc netvářila,říkala,že kdyby něco tak dobře účinkovalo,tak to dávno předepisuje sama ![]()
Tak teda nevím,jestli mu to dát,nebo ne…chjo ![]()
KaVi - jasne jsem to nerekla, to by bylo zase reci… Delam, ze obcas pouziju kortikoidy, jak se po mne chtelo, a jinak to moc nerozebiram. Kdo neveri, at neveri, ja uz byla natolik zoufala, ze bych zkusila proste vsechno…
Nicol