Vyrážka u 18měsíčního batolete

678
12.3.13 12:31

Vyrážka u 18ti měsíčního batolete

Ahoj holky, dceři se před dvěma dny udělala tahle vyrážka. Nevíte někdo co by to mohlo být? Má to na bříšku a trochu na stehnech, jinak nikde. Nejedla nic neobvyklého, jen pomeranče, ale ty jí normálně. Zkusila jsem dát kapky Fenistil a uvidím co bude. K dr.hned letět nechci…Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
12.3.13 12:44

Ahoj, a měla malá horečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.3.13 12:57

Jestli měla horečky, vypadá to jak osypání od 6té nemoci.. Nebo alergická reakce, možná potničky, možná špatně vymáchané tričko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.3.13 12:57

Neměla, je v pohodě. Nedrbe se, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
12.3.13 13:01

Mě právě napadla šestá nemoc, tak nějak to vypadalo, když se při ní malá obsypala, ale to měla předtím 39 horečky :think: tak pokud neměla horečku, tak spíš nějaká alergická reakce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.3.13 13:02

Takže myslíte, že mám pokračovat v tom Fenistilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.3.13 13:03

Nedala jí něco dobrého babička nebo někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.3.13 13:05

@00000 Byli jsme teď týden u babičky…Ale ta je zlatá a rozumná, možná bych spíše podezdřívala prababičku…Tam bych ruku do ohně nestrčila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
12.3.13 13:15

Mě to tedy přijde jako klasická alergická „kopřivka“ mázla bych fenistilem pokud by se mi zdálo že to svědí, možná zyrtec kapičky :think:
:nevim: k mudr bych šla pokud by to nemělo tendenci mizet a nebo začalo hodně svědit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.3.13 13:27

@Ankili mám Fenistil kapky, to bude to samé ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.3.13 13:38

Vypadá to jako kopřivka ( když tedy nejsou teploty a lze vyloučit 6. nemoc), syn to mívá po kosmetice, musím být u něho opatrná. Dala bych fenistil kapky podle dávkování, jestli by se nezlepšilo, šla bych k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
12.3.13 14:36

My to taky měli, jen takovou vyrážku a nic. Šestou nemoc by jsi poznala, měla by vysoké teploty a byla protivná. To může prý být z čehokoliv, My šli k dr a tam nás vylekali, že to bývá před spálovou angínou a nebo prostě z čehokoliv. Měla ji docela dlouho, aśi 10 dní. Pak zmizela a nic se už nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.3.13 15:31

Díky všem za reakce. Dala jsem dceři ten Fenistil kapky a spí už skoro tři hodiny…Může být z těch kapek ospalá? Je fakt, že v noci spí teď hrozně…tak to možná jen dospává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
12.3.13 16:13
@renule2 píše:
@Ankili mám Fenistil kapky, to bude to samé ne? :think:

asi v zásadě to samé :think:
uvidíš zítra, po různých virozách se mi malá osypává běžně a vypadá to velmi podobně, ta spálová vyrážka mě taky napadla ale když jí jinak nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.3.13 16:16

Mně to přijde jako klasická kopřivka a může to být z čehokoliv. Změna mýdla, prášku na praní (třeba spaní v jiných peřinách, které jsou prané v jiném prostředku), reakce na jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek