Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ančapepča No tak výsledky na ty spalničky pořád nejsou a asi budou až ve středu. A jinak naše doktorka si nemyslí, že je to ruka-noha-ústa, to mi řekli na pohotovosti. Jediné co mi řekla je, že mu mám přestat dávat Nurofen. Ale aby mi doporočila jiná analgetika to ne. Začínám toho mít plné zuby.
@Bobinka007 No to úplně chápu. No jestli to opravdu byly spalničky tak už to budete mít za sebou. U toho syndromu ruka-noha-ústa si nejsem úplně jistá tou dlouhodobou bolestí. Zkus hodit foto jak to vypadá teďka, možná ještě někdo poradí co by to mohlo být. Nakonec to nebude ani jedno z těch dvou variant ![]()
@ančapepča Ružička se mi moc nedaří vyfotit. Bolí ho to tak ho nechci trápit. Tak alespoň nožku.
@Bobinka007 Dobré ráno, tak na to koukám. Je to pod kůží nebo na kůži? Škrábe si to? Protože jestli ho to svědí a jsou to jakoby puchýřky tak bych snad i řekla, že má svrab. Napadlo mě to, protože kamarádky holčička měla něco podobného na rukách, ale nakonec se svrab nepotvrdil. Byla jsem ráda, protože jsem u nich byla na návštěvě s dětmi
A kamarádka byla na mrtvici
Vím, že jim kožní dělala nějaký stěry z puchýřků. Taky jí to právě bolelo. Zítra budou ty výsledky? A jak je na tom malej dneska?
@ančapepča Dobré ráno. No svrab vypadá trochu jinak. Svrab si dělá cestičky. Nevím je to porad stejný. Říkala jsem si, že zkusím počkat do zítřka a pak budeme muset jet asi znova k doktorce. I když ona na to hledí jak kdyby nikdy nic takového neviděla a to není nejmladší, tak nevím.
@ančapepča Tak jsem vyfotila i tu ručičku a spíš, když mě teda nechá se na to podívat tak mi to příjde jako spálený. Nevím jestli to půjde dost dobře na těch fotkách vidět, ale už nevím co s tím. Když mu dochází dávka Nurofenu tak začne plakat a vůbec nechce lozit. ![]()
@Bobinka007 ty jo, tak to jsem z toho jelen. No ale asi ho to hodně bolí. Půjdeš zítra znova k mudr??
@ančapepča Nevím jestli to u ní má vůbec smysl, ona si nemyslí že je to ruka-noha-ústa a v podstatě mi ani neřekla co bych mu měla dát jiného třeba od bolesti. Hledí na mě jak kdybych si to vymyslela. Nechci tam zbytečně chodit aby ještě něco dlšího nechytl. ![]()
@Bobinka007 no jasně, to chápu. Určitě bude zítra líp
Já furt přemýšlím co by to mohlo být, ale R-N-U to asi fakt nebude
@ančapepča Tak je to malinko lepší. Včera mi dr. řekla, že to spalničky nebyly a když jsem ji řekla, že ho to bolí tak prej pokud se to nezlepší mám se příští týden přijít ukázat. Nurofen pořád bere po 6 hodinách ale včera ho měl večer a pak až za 12 hodin. Takže se to fakt lepší. ![]()
@Bobinka007 No tak to je paráda. A co to teda bylo? Neříkala nic?
@ančapepča Neřekla mi vůbec nic. Ona je přesvědčená že to ruka-noha-ústa nebylo, ale jinak neví co by to mohlo být
jako zažila jsem hodně doktorů a s hodně jsem pracovala ale takovou nevědomost nikdo neměl. ![]()