Vyrážky na podbřišku a zádíčkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
12.5.11 21:43
Kakika píše:
a tohle třetí…
každopádně, nejspíš vyfasujete fenistil kapičky…zvlášť, pokud to nevypadá, že by to malou obtěžovalo, tak si z toho nedělej velikou hlavu, uvidíš, jak to bude vypadat zítra a co ti k tomu řekne dr. :hug:

bobátko malé to muselo být hrozné takové osypaní. Snad to u nás nic nebude. :roll: A myslíš, že by to mohla být reakce na ty plínky nebo ten koberec jak jsem psala víše? Abych pak před dr. nebyla za b… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 21:44
xangel87 píše:
Kakiko - ty fotky jsou též alegická reakce?? Já měla za to, že ta se projevuje vyloženě tou kopřivkou :think: Malej vypadá při osypání takhle ( nepíšu vypadal, protože to má každý den, i když míň).

Jo jo, taky alergie…právě že jasná paprika :roll: Taky jsem měla za to, že bych alergii poznala, letěla jsem s tímhle k dr. vyplašená co to je a ta se právě ptala na to, co jedl nového, že je to pravděpodobně z jídla. No a když jsem dorazila k našim, tak mamka hned..copak jedl? Takhle ty jsi vypadala každou chvilku :lol: Jsem rovnou mohla jít k našim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.5.11 21:46
Kakika píše:
xangel87 píše:
Kakiko - ty fotky jsou též alegická reakce?? Já měla za to, že ta se projevuje vyloženě tou kopřivkou :think: Malej vypadá při osypání takhle ( nepíšu vypadal, protože to má každý den, i když míň).
Jo jo, taky alergie…právě že jasná paprika :roll: Taky jsem měla za to, že bych alergii poznala, letěla jsem s tímhle k dr. vyplašená co to je a ta se právě ptala na to, co jedl nového, že je to pravděpodobně z jídla. No a když jsem dorazila k našim, tak mamka hned..copak jedl? Takhle ty jsi vypadala každou chvilku :lol: Jsem rovnou mohla jít k našim :-P
Tak to díky za info, aspoň to mám pro příště…Stále totiž nevím, na co malej tu alergii má. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 21:46
gabnel píše:
Kakika píše:
a tohle třetí…
každopádně, nejspíš vyfasujete fenistil kapičky…zvlášť, pokud to nevypadá, že by to malou obtěžovalo, tak si z toho nedělej velikou hlavu, uvidíš, jak to bude vypadat zítra a co ti k tomu řekne dr. :hug:
bobátko malé to muselo být hrozné takové osypaní. Snad to u nás nic nebude. :roll: A myslíš, že by to mohla být reakce na ty plínky nebo ten koberec jak jsem psala víše? Abych pak před dr. nebyla za b… :lol:

Vypadalo to hůř, než to asi bylo…já z toho byla pološílená, ale Lukyho to očividně nesvědilo. Čtvrtý den už to nebylo skoro vidět.

Kde přesně tu kopřivku má? V oblasti plínek?
Na koberec bych to netipovala…to by měla asi nejvíc tam, kde dochází k přímému kontaktu..nejspíš ruce a nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.5.11 21:51

Tak to je dobře že s tím neměl problém :-) No právě že to začalo v podbríšku pod plenou. Pak na těch zádičkách, taky pod plenou a dnes to má skoro po celých zádíčkách. S tím koberce jsem nemyslela jako při dotyku ale z toho smrádku zněj. Ale to by nejspíš asik byla osipaná na hrudníčku že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 21:53
xangel87 píše:
Tak to díky za info, aspoň to mám pro příště…Stále totiž nevím, na co malej tu alergii má. :roll:

A kdy to začalo? Tý jo, fakt takhle vypadá tak často? To je docela masakr, chudinka malý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 21:55
gabnel píše:
S tím koberce jsem nemyslela jako při dotyku ale z toho smrádku zněj. Ale to by nejspíš asik byla osipaná na hrudníčku že.

Z toho smrádku je to dost nepravděpodobné..to by asi spíš měla nějaké dýchací potíže…rýmu, pokašlávání..ale nejsem dr.
No a jestli se jí vyrážka rozšířila i mimo oblast plínek, tak to z nich asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.5.11 21:57

Kakiko - začlo to tak kolem 5.měsíce…Nebyl ještě přikrmovaný, takže jídlo to není.Můžu říct, že když tenkrát vypadal takhle, stála jsem u přebalováku a brečela zoufalstvím…Nejsem prostě schopná zjistit, na co ta alergie je.Osypaný je denně, ale ne takhle hrozně, má jen sem tam ložisko a za pár hodinek je to pryč…
No jediné, čím se uklidňuju, že to snad nesvědí, to by doufám brečel…Nesvědí kopřivka, že ne, nevíte někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.5.11 21:58
Kakika píše:
gabnel píše:
S tím koberce jsem nemyslela jako při dotyku ale z toho smrádku zněj. Ale to by nejspíš asik byla osipaná na hrudníčku že.
Z toho smrádku je to dost nepravděpodobné..to by asi spíš měla nějaké dýchací potíže…rýmu, pokašlávání..ale nejsem dr.
No a jestli se jí vyrážka rozšířila i mimo oblast plínek, tak to z nich asi nebude :think:

jj rozšířila což mě napadá, že měla trošku i pod bradičkou dneska. No zítra bude asi slitá celá. Ještě že je zítra čtvrtek. U nás dr. ordinuje po a čt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.5.11 21:58
xangel87 píše:
Kakiko - začlo to tak kolem 5.měsíce…Nebyl ještě přikrmovaný, takže jídlo to není.Můžu říct, že když tenkrát vypadal takhle, stála jsem u přebalováku a brečela zoufalstvím…Nejsem prostě schopná zjistit, na co ta alergie je.Osypaný je denně, ale ne takhle hrozně, má jen sem tam ložisko a za pár hodinek je to pryč…
No jediné, čím se uklidňuju, že to snad nesvědí, to by doufám brečel…Nesvědí kopřivka, že ne, nevíte někdo??

A to vás dr. neposlala na alergo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 22:00
gabnel píše:
Ještě že je zítra čtvrtek. U nás dr. ordinuje po a čt.

Hele, neblbni mě…zítra je pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 22:01
xangel87 píše:

Jak která kopřivka…já jsem alergická na hrušky a na řasy v rybníce…vyrážka vypadá stejně..po řasách nic a po hruškách bych se do krve rozškrábala.
Nemůže to být atopák? Co na to dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.5.11 22:02
Kakika píše:
gabnel píše:

týýý jo já jsem už uplný mimon to víš že máš pravdu. tak to je teda skvělé. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.5.11 22:04
gabnel píše:
Kakika píše:
gabnel píše:
týýý jo já jsem už uplný mimon to víš že máš pravdu. tak to je teda skvělé. :zed:

A kam chodíš, když něco potřebuješ jindy? Dva ordinační dny v týdnu…to je tedy maras :zed: A nemáš možnost aspoň konzultace po telefonu? Mojí dr. můžu o víkendu, v noci i v době dovolené volat na soukromé číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.5.11 22:07
Kakika píše:
gabnel píše:
Kakika píše:
gabnel píše:
týýý jo já jsem už uplný mimon to víš že máš pravdu. tak to je teda skvělé. :zed:
A kam chodíš, když něco potřebuješ jindy? Dva ordinační dny v týdnu…to je tedy maras :zed: A nemáš možnost aspoň konzultace po telefonu? Mojí dr. můžu o víkendu, v noci i v době dovolené volat na soukromé číslo

Je to fakt nanic, ale lepší než nic. Jinak ordinuje zítra 13km od nás tak tam asi sjedu. Jinak o víkendu když něco pohotovost ( asik 25km) Jinak jí taky volám mám i soukromé číslo, ale to se snažím moc nepoužívat. Ale vím, že když jí zavolám a popíšu tak stejně řekne, at se raději přijedeme ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek