Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky ![]()
Tak to řeším znova, venku je 25 stupňů a já tápu jak mám obléct prcka. Podotýkám, že má na ručičkách a stehýnkách ekzém. To je hlavní důvod k tomu, že opravdu nevím jak ho obléknout aby se nezapotil. Dr řekla vzdušné oblečení ale já prostě nevím ![]()
Díky za rady ![]()
Ahojky dceři je měsíců deset a včera byla v kratáskách a tílku.
Dneska má tričko a kratásky,sebou nosím vždy mikču,čepičku a tepláčky+ponožky.
Je na boso včera i dnes.
Hodně mazat krémem prot slunci. ![]()
Holka má 9m a včera měla body s krátkým rukávem, a přes to laclové kraťasy a ponožky.
V tašce jsem měla tenký kabátek, a na nohy návleky, kdy by se náhodou moc ochladilo.
A byla spokojená ![]()
Ahojky, jeslti má ekzémek, tak bych dala bavlněné tílko s dlouhým rukávkem, popř. tey s krátkým, pokud je to druh ekzému, na který může dopadat sluníčko…
a na nožičky asi bavlněné tepláčky, všechno určitě hodně volné a ze 100% bavlny… Běž se mrknout do různých obchůdků, určitě tam něco takového bude… ![]()
Můj syn nosí bavlněné polodupačky, body s dlouhým a tričko. V kočárku už ho ničím nepřikrývám, tady zas nějaké vedro není, na sluníčko nechodíme.
Já bych dala body/tričko s dlouhým rukávem, slabé dlouhé kalhoty/tepláky a ponožky. Obzvlášť pokud má exzem ![]()
Ale záleží jestli máš dítě ve sporťáku nebo v korbě. V korbě bych dala klidně jen kraťásky a tričko s krátkým! A ponožky.
Máju mám ve sporťáku a včera měla tepláky, body s dlouhým rukávem, tričko s dlouhým rukávem a ponožky. Je celkem zimomřivá.
viki měl včera ve městě body s krátkým, lehounký rozepínací svetr a džíny a ponožky. ale ke onci mu bylo teplo a svetr jsem sundavala.
s ekzémem bych se nebála trička s krátkým, jen namazat kvalitním krémem na opalování. nám na ekzematickou kůži kožařka doporučila Avéne 50+ pro děti. a klidně kraťasy. já musím jít pohledat nějaké vhodné pro vikiho po ségře. snad najdu něco ne růžového ![]()
Holky díky, ještě je v hluboké korbě, nesedí. Tak jdu pohledat něco vhodného
Tak malá má teď na sobě ve sporťáku body s krátkým rukávem,triko s dlouhym a elasťáčky a ponožky.