Je to alergie?

2891
26.4.11 07:02

Je to alergie?

Ahojky, můj dvouměsíční chlapeček má v noci problém s dýcháním. Chrochtá a nemůže se nadechnout nosánkem. Odsátí nepomáhá. A taky dost často kýchá. Já jsem alergik a tak se bojím, jestli to třeba nezdědil po mě. Akorát je mi divný, že to má jen v noci. Přes den je v poho, venku v kočárku je v poho a i večer když usíná, tak je to dobrý, ale pak vždycky v noci ho to budí. Nevít co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
26.4.11 07:28

https://www.emimino.cz/…ropti-66912/

zkus si procist tuhle diskusi, zakladala jsem ji ja ale s jinym problem a nektery holky mi odpovidali spis na tvuj problem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
26.4.11 07:29

Pajinko tezko rict, ale napada me, jestli treba nemate doma moc teply a suchy vzduch. To pak sliznici muze vysusit a zdurit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
26.4.11 07:47

a jak mám zvlhčit vzduch? Já vím, že se dává mokrá plína na topení, ale u nás už se netopí, tak by to asi nemělo žádný efekt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
26.4.11 07:51

pak jedine vetrat. Mi uz ted spime s otevrenou vetrackou. Jsou i zvlhcovace, ale zase pokud by to nebylo od toho. Jen me to tak napadlo, kdyz to ma jen v noci.
Beru to podle sebe, ted bydlime v baraku, mame vlhci vzduch a kdyz spim u nasich v byte, tak rano mam nos totalne ucpany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
26.4.11 08:04

Pajinko…klidně mu ty mokré plíny rozvěs…
Já dávala na nebesa a i na topení i když se netopilo
Pak vyvýšit matraci pod hlavičkou trošku,zase ne moc,aby nesklouzával.
Dost větrat a i v noci,třeba otevřít okno aspon v jiné místnosti a prcka víc obléknout.
Takhle spal náš Mates ---asi ve 3 měsících
Ale u nás to je vždy akutní zánět hrtanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.11 09:44

podle mého je to suchým vzduchem. nás Marťan má přesně to samé.. ptala sjem se pediatra..
měl to hodně v zimě, když se dost topilo, teď to polevilo, jak se hodně větrá a už nejde topení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek