Alergie na Sunar?

poletucha poletava
4.5.11 23:43

je alergicka

Ahoj holky, potřebuji radu.moje dcera 4mecíce dneska dostala sunar, protože nutrilon jí už nestačil. poradila mi to doktorka. tak jsem jí dnes večer skusila dát. asi neměla hlad protože si jen smočila rtíky a nechtěla. Po pul hodině jsem jí šla koupat, a na bříšku měla malinkaté červené pupínky. myslíte si ze je na sunar alergicka.Měla to jen na tom bříšku a jen na jednom místě prosím o radu :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
4.5.11 23:54

Muze to byt reakce,ale nemusi,doporucuju zitra dat sunar normalne jeste jednou a sledovat,pupinky,zvraceni,prujem,pak by slo o alergii,navstivit lekarku,a kdyz tak koupis spesl mlecko,zadne nerviky,to bude fajn:) :hug:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
5.5.11 00:00
marra píše:
Muze to byt reakce,ale nemusi,doporucuju zitra dat sunar normalne jeste jednou a sledovat,pupinky,zvraceni,prujem,pak by slo o alergii,navstivit lekarku,a kdyz tak koupis spesl mlecko,zadne nerviky,to bude fajn:) :hug:

jé děkuji, no tak já to teda skusím z přesnidávky to asi mít nebude protoze jsem davala uz třetí den a nic no ale prujem neměla nezvracela tak uvydim zitra děkuji za radu :palec:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
5.5.11 07:05

Zuzko, proc ti poradila mudra zmenit mlicko? Nutrilon ma i radu pro vetsi nasyceni, nevim jak se jmenuje,ale urco je lepsi zustat u stejne znacky, kdyz male vyhovoval. mrkni v lekarne nebo kam chodis pro kojeneckou vyzivu,ale tusim ze kazda znacka koj. vyzivy ma radu pro vetsi nasyceni, myslim ze Nutrilon ho ma take. :palec:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
5.5.11 07:05

Zuzko, proc ti poradila mudra zmenit mlicko? Nutrilon ma i radu pro vetsi nasyceni, nevim jak se jmenuje,ale urco je lepsi zustat u stejne znacky, kdyz male vyhovoval. mrkni v lekarne nebo kam chodis pro kojeneckou vyzivu,ale tusim ze kazda znacka koj. vyzivy ma radu pro vetsi nasyceni, myslim ze Nutrilon ho ma take. :palec:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
5.5.11 09:13
beruska7908 píše:
Zuzko, proc ti poradila mudra zmenit mlicko? Nutrilon ma i radu pro vetsi nasyceni, nevim jak se jmenuje,ale urco je lepsi zustat u stejne znacky, kdyz male vyhovoval. mrkni v lekarne nebo kam chodis pro kojeneckou vyzivu,ale tusim ze kazda znacka koj. vyzivy ma radu pro vetsi nasyceni, myslim ze Nutrilon ho ma take. :palec:

moje mala ma totis skoro 9kg vis toho nutrilonu mi vypije najednou 210ml a to je hodne mala se pred chvilkou vzbudila ale jeste miko nechce tsk pockam no

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
5.5.11 11:19
Zuzka a verunka 2mesice píše:
beruska7908 píše:
Zuzko, proc ti poradila mudra zmenit mlicko? Nutrilon ma i radu pro vetsi nasyceni, nevim jak se jmenuje,ale urco je lepsi zustat u stejne znacky, kdyz male vyhovoval. mrkni v lekarne nebo kam chodis pro kojeneckou vyzivu,ale tusim ze kazda znacka koj. vyzivy ma radu pro vetsi nasyceni, myslim ze Nutrilon ho ma take. :palec:
moje mala ma totis skoro 9kg vis toho nutrilonu mi vypije najednou 210ml a to je hodne mala se pred chvilkou vzbudila ale jeste miko nechce tsk pockam no

tyyy vado, moje holka mela v roce 8 kilo 8-o :mrgreen: tak jedine najit mlicko ktery ji teda zasyti no, na to je ten sunar fakt dobrej, mala po nem hlad nemela.
ale jak rikam, nutrilon dela spceial mliko, ktery kdyz ji das,tak by po nem nemela mit tolik hlad, je pro vetsi nasyceni.no uvidis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
5.5.11 15:06
beruska7908 píše:
beruska7908 píše:
moje mala ma totis skoro 9kg vis toho nutrilonu mi vypije najednou 210ml a to je hodne mala se pred chvilkou vzbudila ale jeste miko nechce tsk pockam no
tyyy vado, moje holka mela v roce 8 kilo 8-o :mrgreen: tak jedine najit mlicko ktery ji teda zasyti no, na to je ten sunar fakt dobrej, mala po nem hlad nemela.
ale jak rikam, nutrilon dela spceial mliko, ktery kdyz ji das,tak by po nem nemela mit tolik hlad, je pro vetsi nasyceni.no uvidis :kytka:

no doktorka me malem uzemnila ale za to fakt nemuzu jako ona neni tlusta ale dlouha ma 72cm tak nevim no dala jsem ji ten sunar tak spinka jsem zvedava jestli bude mit tu vyrazku uvydim koukala jsem na ten nutrilon co jsi říkala a stoji 550kc no nevím ale asi jí ho budu muset kupovat :-(

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
5.5.11 15:29
beruska7908 píše:
beruska7908 píše:
ale jak rikam, nutrilon dela spceial mliko, ktery kdyz ji das,tak by po nem nemela mit tolik hlad, je pro vetsi nasyceni.no uvidis :kytka:
no doktorka me malem uzemnila ale za to fakt nemuzu jako ona neni tlusta ale dlouha ma 72cm tak nevim no dala jsem ji ten sunar tak spinka jsem zvedava jestli bude mit tu vyrazku uvydim koukala jsem na ten nutrilon co jsi říkala a stoji 550kc no nevím ale asi jí ho budu muset kupovat :-(

ty blaho to je palka, taky jsem musela kvuli alergii davat drahy mliko, je to na palici. tak zkus ten sunar,ale jestli ti ho bude pit. oni myslim delaji i jine znacky, treba Hami Hajaja, ten je na noc, aby bylo dite nasycene a Hami je ze vsech komercnich mlicek nejlevnejsi, stoji kolem 2set, na slevu i min.a pres den muzes davat Hami normalni a na noc hami Hajaja. kdyztak se zeptej jeste nekoho v lekarne at ti poradi,ale jinak ti radim kupuj mlicka v hypermarketech, je to tam nejlevnejsi.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
5.5.11 16:09
beruska7908 píše:
beruska7908 píše:
beruska7908 píše:
no doktorka me malem uzemnila ale za to fakt nemuzu jako ona neni tlusta ale dlouha ma 72cm tak nevim no dala jsem ji ten sunar tak spinka jsem zvedava jestli bude mit tu vyrazku uvydim koukala jsem na ten nutrilon co jsi říkala a stoji 550kc no nevím ale asi jí ho budu muset kupovat :-(
ty blaho to je palka, taky jsem musela kvuli alergii davat drahy mliko, je to na palici. tak zkus ten sunar,ale jestli ti ho bude pit. oni myslim delaji i jine znacky, treba Hami Hajaja, ten je na noc, aby bylo dite nasycene a Hami je ze vsech komercnich mlicek nejlevnejsi, stoji kolem 2set, na slevu i min.a pres den muzes davat Hami normalni a na noc hami Hajaja. kdyztak se zeptej jeste nekoho v lekarne at ti poradi,ale jinak ti radim kupuj mlicka v hypermarketech, je to tam nejlevnejsi.

no na to uz jsem prisla taky dneska kupovala jsm nutrilon comfotd v lekarne za 230kč a nutrilon normalni za 340kc v kauflandu jsem ho nikde nevidela ale ten sunar v lekarne stoji 145kč taak neak nevím no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek