Vyřešení manželčiny nevěry

3977
31.10.13 14:08

Vyřešení manželčiny nevěry

Budu se snažit příspěvek zkrátit, ať to není román, ale chtěl bych podchytit všechny důležité okolnosti. Začátkem letošního roku jsem zjistil u ženy nějaké divné chování. Bylo to podezřelé, vůbec se mnou nemluvila, chodila často ke „kamarádkám“, pořád SMSkovala. Jelikož se atmosféra nedala doma vydržet, odhodlal jsem se to nějak řešit. Koupil jsem kytku (nic zvláštního, kupuji často jen tak) a řekl jí, že se mi tato situace nelíbí a jestli si nesedneme nebo nezajedeme spolu na víkend bez dětí a pořešíme to. Překvapila mě tím, že souhlasila a jeli jsme na valentýnský pobyt. Ještě před tím pobytem jsme spolu zase začali po delší době spát. Manželka se přiznala, že si s nějakým ctitelem psala SMS, víc prý nebylo. Ale hned v březnu jsem se pomocí její kamarádky dověděl, že psala dalším na seznamkách, chodila s nimi na schůzky. Nakonec taky to, že spala s nějakým skoro sousedem z vedlejšího baráku, který ji odkopnul, jakmile ji dostal do postele. Toto mě hodně ranilo a nejsem schopen to překonat. Taky ještě používala tajný telefon, a to i v době, kdy jsme si řekli, že to ještě zkusíme, alespoň do doby, než jsem ji to vytknul, že se mi to nelíbí. V té době ve mně uzrálo přesvědčení, že o ní nestojím a začal jsem přemýšlet o nějakém řešení této situace. Ona totiž neví, kolik jsem si toho byl schopen zjistit a co vím. Takže se chovám jako bych nic nevěděl, maximálně se jí věnuju. Jezdíme spolu na víkendy, koupili jsme nové kolo, aby mohla jezdit se mnou. Trávíme spolu celkem dost času při nějakých aktivitách. Stojí mě to sice dost psychických sil, ale chtěl bych do dotáhnout až do konce. Tím koncem a zaroveň takovým ukončením trápení by měla být žádost o rozvod, kterou bych ji předal na vánoce. Tímto bychom si vzájemně darovali svobodu, manželka se sice rozvádět nechce, kontakt s milencem přerušila už v tom únoru, resp. ji k tomu napomohl. Myslíte, že to bude mít nějaký efekt? Mohlo by to na ni nějak zapůsobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
31.10.13 14:10

Seš normální? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
31.10.13 14:11

A o co Ti teda ide? :nevim: Chces byt s manzelkou alebo nie? Chces sa jej len pomstit? Nejak tomu nerozumiem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
31.10.13 14:11

Asi záleží, co si tím chceš dokázat… Aby přilezla po kolenou nebo aby došlo k pokojnému rozvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
31.10.13 14:12

A co má na ní jako zapůsobit, žádost o rozvod?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933

Jako msta je to asi ok… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Do vánoc dělat slaďoučka a pak jí zabalit rozvodové papíry? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
31.10.13 14:13

Já bych pokračovala v tom co děláš, bez rozvodu, pokud si ji chceš udržet

• Citovat
  • Upravit
10185

Chápu to správně, že ty děláš a chováš se jakoby nic a pak jí chceš na Vánoce dát jako dárek žádost o rozvod? Nějak tomu nerozumím, ale možná už trochu rozumím tvé manželce, že si našla milence. Připadá mi, že u tebe není něco v pořádku. Tak snad jednej na rovinu, ne? Řekni jí, že všechno víš, že s ní být nechceš a že se rozvedete. Proč jí kupuješ kolo a vzbuzuješ zdání, že je všechno v pořádku, když máš v plánu rozvod a oznámení zrovna na Vánoce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Nechápu, když se jí dáš dárek k Vánocům rozvod, proč to přecházíš a podnikáte spolu víkendy, výlety, věnuješ se jí maximálně, tohle bych chápala, kdybys chtěl manželství udržet, ale takhle to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
31.10.13 14:14

Jestli to má být jakko pomsta, tak dobrý no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
31.10.13 14:14

Já to celkem chápu, je to typické :-) Můj otec taky oznamoval rozvod na Štědrý den… je to prostě štýlový a dokonale načasovaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.13 14:20
@Janinka1983 píše:
A co má na ní jako zapůsobit, žádost o rozvod?? 8o

pán má rád asi dramatičnost, takže si vybral vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411

Pujdu proti proudu, ale fandim ti: pokud by me takhle podvedl muj muz, volila bych podobnou cestu.

Hezke Vanoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
@Xverunka píše:
Jestli to má být jakko pomsta, tak dobrý no…

Jo, pomsta je asi správný výraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria