Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
byla jsem osvojena a zmenilo se mi rodne cislo.Soud se tahl skoro dva roky. 23.12 mi dosel novy rodny list a na zaklade toho, mi ze dne na den zrusily vsechny dokumenty.22.1 mam letet do Dominikanske republiky, mam zazadany o novy pas ale bojim se ze mi do 22.12 nedojde. Lhuta je 30 dni. Rychlopas nesel. Nevite prosim nebo neznate nekoho koho bych mohla poprosit o popohnani procesu, nebo nepracujete prosim nekdo na pasovym, nemate nejaky vliv na to aby mi mohl nekdo pomoci? Moc dekuji.Pas jsem vyrizovala v Breclavi, Jihomoravsky kraj. Dekuji, Andrea
Nevím, odkud jsi, ale já nechávala dělat pas v Praze asi před měsícem a byl za 14 dní hotový
Když toho úřad nemá moc, stíhá rychleji. Některé úřady to mají i na webu, tak zkus pohledat.
To je moje jedina sance ze se to stihne drive, ale bojim se.Kez by. Jsem z Breclavi, prave nevim kam to posilaji.Diky za odpoved, Andrea
A oni ti ho mají poslat nebo si pro něj půjdeš? Tím taky den, dva ušetříš pokud to nepůjde poštou. A jestli o něj už máš zažádáno, tak 30 dnů stíháš v pohodě ne?
Bydlim v Nemecku, prijedu si ale pro nej hned jak budu vedet ze dojde. Letim z Frankfurtu 22.1 pokud dojde do 20.1 jsem ok, ale pokud dojde 21 jsem v..Budu doufat ze se to stihne
Prosím o radu, nevíte zda pas o který jsem zažádala 8.7 muže být hotový do 22.7?zjistila jsem ze je propadlý a dovolena koupená
nemá někdo zkušenost zda se to dá stihnout? Dekuji
Může a nemusí. Mimo sezonu to jde většinou rychle. V sezoně je to horší. Mají na to měsíc, takže to záleží čistě na nich…
@KOHLERKA A Vám neřekli, kdy bude hotový? Měl by být do tří týdnů..
@Sarisek1 píše:
@KOHLERKA A Vám neřekli, kdy bude hotový? Měl by být do tří týdnů..
Mají na to 30dní a nikdy ti dopředu neřeknou, kdy to 100% bude…
@KOHLERKA a jedete po evrope nebo nekam dal? V ramci eu ti bude stacit obcanka. Jinak ja bych se velmi bala, ze to nestihnou. Zkus si v pondeli zavolat na urad.
@Šmoulice mě tedy řekli u nás, že od toho dne at si přijdu za tři týdny.
Těžko říct..u nás to na přelomu května a června trvalo cca 10 dní.
Mohla sis vybrat variantu do šesti dnů. Stojí teda 4000, ale za blbost se platí. Takhle opravdu být včas hotový nemusí.
To je dost hraniční, moc nevěřím, že to stihnou. Možná, kdyby nebyl červenec…
Kam jedete? Nestačí občanka?