Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia OK, se tolik nečil, asi to fakt zbytečně řeším. Jen mi to prostě nepřijde správný, to je všechno.
@n.evil jinak ten kluk je mi úplně ukradenej. mám svého a zrovna čekáme ![]()
@lasicce píše:
@Virginia OK, se tolik nečil, asi to fakt zbytečně řeším. Jen mi to prostě nepřijde správný, to je všechno.@n.evil jinak ten kluk je mi úplně ukradenej. mám svého a zrovna čekáme
Hlavne je to hloupost pro toho kluka, zvlast kdyz nechce zavazky. Mu to porad, ze proste muze byt uvazanej platit na to dite dalsich 26 let
A ze nejaky takovy dohody, ze to po nem nebude chtit, nemaj zadny vyznam ![]()
@tamata společnýho s tím nemám v podstatě nic. jen mě zajímalo, jestli by to třeba i jiný holky tomu klukovi vymlouvali, nebo jestli by jenom mlčeli a poslouchali, jak si stěžuje.
@lasicce píše:
@tamata společnýho s tím nemám v podstatě nic. jen mě zajímalo, jestli by to třeba i jiný holky tomu klukovi vymlouvali, nebo jestli by jenom mlčeli a poslouchali, jak si stěžuje.
neposlouchala bych jak si stěžuje. Na co proboha!!! Ona jej pravidelně v době ovulace znásilnuje? Myslím, že nijak netrpí
, jen má povídačku, aby se necejtil jak trotl.
Jen bych kamaráda upozornila, že jeho neotcovství bude jen na jejím slibu a nikdo mu nezaručí, že za x let na tom ona nebude tak, že ho za otce označí. Může pak platit alimenty tři roky zpětně. Plus se u něj časem můžou rozjet otcovské pudy a jsou věci, které se nedají dohnat.
@JedenTypan píše:
Hlavne je to hloupost pro toho kluka, zvlast kdyz nechce zavazky. Mu to porad, ze proste muze byt uvazanej platit na to dite dalsich 26 letA ze nejaky takovy dohody, ze to po nem nebude chtit, nemaj zadny vyznam
Ale když ho nezapíše do rodnýho listu, tak mu kluk pokoj, nebo ne? Může ho ještě uhánět nějak potom?
@stazinka09 @tamata no
taky je možný, že ho třeba ta semene chtivá žena vydírá
„když nepřijdeš tak všude vykecám, že ho máš malýho, nebo že jsi gay, nebo že ho nemáš vůbec“
třeba je fakt zneužívaný, a snaží se dovolat pomoci
![]()
@tamata píše:
on si dochází jednou měsíčně vrznout a stěžuje si jakej je chudák, jo?Podle toho co píšeš, tak to podstupuje dobrovolně a nikdo ho neznásilňuje. Tak bych to prostě nebrala jako svůj problém. Věkově telátko už taky není, tak snad se umí bránit
No jo, ale nechal se proste zmanipulovat nebo je uplne blbej.
Ja to chapu, kdyby byl muj kamarad, taky bych mel o nej obavu, co dela a rozmlouval bych mu to. ![]()
@kotyk
díky, něco takovýho střízlivýho jsem potřebovala slyšet
@lasicce píše:
Ale když ho nezapíše do rodnýho listu, tak mu kluk pokoj, nebo ne? Může ho ještě uhánět nějak potom?
Muze kdykoliv se soudit, ze je otec, kdyz to on nebude chtit uznat. A vzhledem k tomu, ze by otec byl, tak by asi neuspel.
A soud urcite nebude zajimat takova dohoda, pro ne je zasadni pravo ditete. ![]()
Její motivaci chápu, ale být tím chlapem, tak do toho nejdu ![]()
Ono třeba má našetřeno a na mateřské se bude mít dobře, jenže taky je možné, že jí dojdou peníze, bude žítjen z rodičáku a pak si rychle vzpomene, kdo je bio otec a že by mohl vysolit alíky…
Nechápu, proč v ČR není možné poskytnout inseminaci od anonymního dárce ![]()
Ja neviem, sama som vyrastla bez otca (zomrel a mama uz nikoho dalsieho nehladala/nenasla). Ja si myslim ze je nefer voci tomu dietatu porodit ho, lebo sa bojim samoty.
A argumentovat tym, ze kopa deti vyrasta bez otca? Poznam organizaciu co sa stara o deti/ludi narodenych bez koncatin. Ziju, prekrasne maluju ustami/nohami, su stastni. Znamena to, ze sa rozhodnem odseknut svojmu dietatu ruky? Lebo by nebolo prve take?
Chapem, ze sa boji samoty, chapem, ze sa boji ze jej uteka vlak. Ale nechapem ze planuje pre dieta znevyhodnenu situaciu len preto, ze to bude vyhovovat jej. Kazdy chce pre dieta len to najlepsie. Ona chce to najlepsie pre seba, na dieta kasle.