Výroba dítěte po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.13 22:55

Stejne je sranda ako sa na celu vec divate. Dieta bez otca, v neuplnej rodine, bez korenov - no boze, svet sa nezruti. Ale nech si chlap da pozor, lebo moze prist o prachy, a to by uz bolo spatne spatne :mrgreen: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.8.13 08:41
@Bábi Zlopočasná píše:
Stejne je sranda ako sa na celu vec divate. Dieta bez otca, v neuplnej rodine, bez korenov - no boze, svet sa nezruti. Ale nech si chlap da pozor, lebo moze prist o prachy, a to by uz bolo spatne spatne :mrgreen: :(

Nikdy nevíš, co se stane. I té nejlepší rodině může být něco špatného. A´t si každý žije jak chce, pokud nežije na úkor jiného, neomezuje nikoho a je schopen samostatného života. Ani ty nevíš, co bude zítra a jak se změní tvé názory za pár let.

• Citovat
  • Upravit
26.8.13 15:14
@Kobliha51 píše:
Nikdy nevíš, co se stane. I té nejlepší rodině může být něco špatného. A´t si každý žije jak chce, pokud nežije na úkor jiného, neomezuje nikoho a je schopen samostatného života. Ani ty nevíš, co bude zítra a jak se změní tvé názory za pár let.

Ale ja moc dobre viem, ze nic nie pevne dane a ze mam byt vdacna za kazdy den ked som so svojou rodinou a nesposobime svojim detom ziadnu ujmu. Ale stale mi toto tu zneje - mohlo by sa niekedy v buducnosti pokazit, tak to radsej pokazme hned na zaciatku.

Lenze co mi pride smutne je, ze dieta nemusi mat ujmu, ale moze, a to nikomu nevadi. Chlap nemusi prist o peniaze, ale moze, a na to tu kazdy upozornuje. Prachy su dolezitejsie ako dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
26.8.13 15:24
@Bábi Zlopočasná píše:
Prachy su dolezitejsie ako dieta.

Tady jde spis o to, aby byl kazdej spokojenej. Ta zenska bude mit dite, jak chce. mozna to dite nebud mit idealni podminky pro svoji vychovu, ale kdo dneska ma. :think: Jenze ten chlapek spoleha na to, ze nebude platit, jenze na to se nemuze spolehat. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky