Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejne je sranda ako sa na celu vec divate. Dieta bez otca, v neuplnej rodine, bez korenov - no boze, svet sa nezruti. Ale nech si chlap da pozor, lebo moze prist o prachy, a to by uz bolo spatne spatne
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Stejne je sranda ako sa na celu vec divate. Dieta bez otca, v neuplnej rodine, bez korenov - no boze, svet sa nezruti. Ale nech si chlap da pozor, lebo moze prist o prachy, a to by uz bolo spatne spatne![]()
Nikdy nevíš, co se stane. I té nejlepší rodině může být něco špatného. A´t si každý žije jak chce, pokud nežije na úkor jiného, neomezuje nikoho a je schopen samostatného života. Ani ty nevíš, co bude zítra a jak se změní tvé názory za pár let.
@Kobliha51 píše:
Nikdy nevíš, co se stane. I té nejlepší rodině může být něco špatného. A´t si každý žije jak chce, pokud nežije na úkor jiného, neomezuje nikoho a je schopen samostatného života. Ani ty nevíš, co bude zítra a jak se změní tvé názory za pár let.
Ale ja moc dobre viem, ze nic nie pevne dane a ze mam byt vdacna za kazdy den ked som so svojou rodinou a nesposobime svojim detom ziadnu ujmu. Ale stale mi toto tu zneje - mohlo by sa niekedy v buducnosti pokazit, tak to radsej pokazme hned na zaciatku.
Lenze co mi pride smutne je, ze dieta nemusi mat ujmu, ale moze, a to nikomu nevadi. Chlap nemusi prist o peniaze, ale moze, a na to tu kazdy upozornuje. Prachy su dolezitejsie ako dieta.
@Bábi Zlopočasná píše:
Prachy su dolezitejsie ako dieta.
Tady jde spis o to, aby byl kazdej spokojenej. Ta zenska bude mit dite, jak chce. mozna to dite nebud mit idealni podminky pro svoji vychovu, ale kdo dneska ma.
Jenze ten chlapek spoleha na to, ze nebude platit, jenze na to se nemuze spolehat. ![]()