Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja neviem, sama som vyrastla bez otca (zomrel a mama uz nikoho dalsieho nehladala/nenasla). Ja si myslim ze je nefer voci tomu dietatu porodit ho, lebo sa bojim samoty.
A argumentovat tym, ze kopa deti vyrasta bez otca? Poznam organizaciu co sa stara o deti/ludi narodenych bez koncatin. Ziju, prekrasne maluju ustami/nohami, su stastni. Znamena to, ze sa rozhodnem odseknut svojmu dietatu ruky? Lebo by nebolo prve take?
Chapem, ze sa boji samoty, chapem, ze sa boji ze jej uteka vlak. Ale nechapem ze planuje pre dieta znevyhodnenu situaciu len preto, ze to bude vyhovovat jej. Kazdy chce pre dieta len to najlepsie. Ona chce to najlepsie pre seba, na dieta kasle.
@K-Black
hm tak to nevím, teda. Je mu 28let, hravě by z ní udělal zhrzenou samici, co pomlouvá, protože jív 37letech ujíždí vlak. Jedině že by měla nějakej silnější kalibr k vydírání.
Jinak si myslim, ze takove vymodlene dite, ktere vychovava samotna skoro 40citka, bude pekne nepouzitelnej pro zivot rozmazlenej spratek v dospelosti. ![]()
@JedenTypan píše:
Muze kdykoliv se soudit, ze je otec, kdyz to on nebude chtit uznat. A vzhledem k tomu, ze by otec byl, tak by asi neuspel.A soud urcite nebude zajimat takova dohoda, pro ne je zasadni pravo ditete.
Aha…no to má fakt blbý…je to trotl…prostě je fakt hodnej a je mu jí líto no..
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja neviem, sama som vyrastla bez otca (zomrel a mama uz nikoho dalsieho nehladala/nenasla). Ja si myslim ze je nefer voci tomu dietatu porodit ho, lebo sa bojim samoty.
A argumentovat tym, ze kopa deti vyrasta bez otca? Poznam organizaciu co sa stara o deti/ludi narodenych bez koncatin. Ziju, prekrasne maluju ustami/nohami, su stastni. Znamena to, ze sa rozhodnem odseknut svojmu dietatu ruky? Lebo by nebolo prve take?
Chapem, ze sa boji samoty, chapem, ze sa boji ze jej uteka vlak. Ale nechapem ze planuje pre dieta znevyhodnenu situaciu len preto, ze to bude vyhovovat jej. Kazdy chce pre dieta len to najlepsie. Ona chce to najlepsie pre seba, na dieta kasle.
:palec
: Jo, tak takhle nějak přemýšlím taky. Jako bys mi mluvila z duše
![]()
Mně nepřijde představa dítěte bez otce nijak pobuřující. Ale čeho bych se bála být chlapem je to, že budoucí matka mu může sice naslibovat hory doly, jak ho zprostí povinností, ale až jednou zjistí, že jí chybí finance, podá žalobu na určení otcovství (testy DNA jsou už celkem rutinní záležitost), a milý tatík bude další cca 2 desítky let platit ať chce nebo ne (nebo jestli ho do RL nechá zapsat rovnou a jen po něm nebude chtít peníze? Ale i ty se pak dají soudně vymáhat…)
@JedenTypan píše:
Jinak si myslim, ze takove vymodlene dite, ktere vychovava samotna skoro 40citka, bude pekne nepouzitelnej pro zivot rozmazlenej spratek v dospelosti.
jo a hlavně mi to přijde taky vyloženě uchylný. ta ženská potřebuje primárně partnera, a když ho nemá, vychová si ho ze svého případného dítěte. je to od začátku choré…
@janica252 píše:
Tak já to dokážu pochopit a popravdě, tohle mi přijde jedna z nejlepších variant, co jsem v podobné situaci slyšela… taky by mu to nemusela říct a udělat si nějaký rozlučkový sex, na ten vysadit antiko a bylo by… nechápu moc, co s tím máš ty, oni dva se dohodli, je to jejich věc… že není fér k tomu budoucímu miminku je jedna věc, ale popravdě, pokud ona chce opravdu hodně, tak pak může skončit obrážením diskoték a hledáním „dárce“ a situace pro dítě bude v podstatě stejná… akorát nebezpečnější co se nemocí, případně násilí na ní týče…
no ale otěhotnět na jeden pokus je celkem malá pravděpodobnost, já to pochopila tak, že se „snaží“ celkem pravidelně
@JedenTypan píše:Člověče, takovejch smradů všude běhá!!! Začíná to nextíkovými oblečky, pokračuje drahými kroužky a nej nej nej technickými vymoženostmi, aby nebyl můj jedináček otloukánek a vyleze z toho rozcapený spratek. Bez ohledu na to, zda je to nebo není vymodlené dítě, zda je matka sama nebo ne.
Jinak si myslim, ze takove vymodlene dite, ktere vychovava samotna skoro 40citka, bude pekne nepouzitelnej pro zivot rozmazlenej spratek v dospelosti.
@alenka84 nie je poburujuca predstava dietata bez otca. Ale to, ze matka nemysli na dieta, len na seba. Dietaje akosi podruzne, hlavne ze naplni jej tuzby a potreby.
@Bábi Zlopočasná píše:
@alenka84 nie je poburujuca predstava dietata bez otca. Ale to, ze matka nemysli na dieta, len na seba. Dietaje akosi podruzne, hlavne ze naplni jej tuzby a potreby.
no to je pravda…mně je v tuhle chvíli nejvíc líto toho chlapa, nechápu, že něco takovýho podstupuje, když nechce
@lasicce píše:
jo a hlavně mi to přijde taky vyloženě uchylný. ta ženská potřebuje primárně partnera, a když ho nemá, vychová si ho ze svého případného dítěte. je to od začátku choré…
no pracuju v oblasti, kde potkávám „zmetky“ běžně a jsou dost často z úplných rodin. To co píšeš, je jen Tvůj předsudek a nerespekt k individualitě života. Sudička nad kolíbkou.
@alenka84 jojo, dělaj to tak pravidelně už několikátej měsíc..kamarád vždycky říká, že tentokrát už naposled, ale nakonec se stejně nechá překecat k dalšímu pokusu
@stazinka09 nevím teda, jak nerespektuju individualitu života, nebo co tím vlastně chtěl básník říct, ale fakt, že někde potkáváme „zmetky“, snad neznamená, že jejich „výrobu“ musíme podporovat, ne?