Výroba gelových nehtů?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj já si to tedy objednávám přes ali, asi tu bude hodně odpůrkyň že je to čína ale já jsem spokojená
používám :
brusku
led lampu nebo uv
pomerančová dřívka (pokud nemáš nástavec na odstranění kůžičky u brusky tak se hodí )
pilníky, pilníkové bloky štětec (na odstranění prachu z pilovaného uv gelu)
odlakovač nebo odstraňovač výpotku ( jsem víc spokojena s odlakovačem ) štětce na nanášení gelů
primer (odmašťovač )
base coat ( pro lepší přilnavost gelu )
papírové šablonky na dlouhé nehty mám raději než tipy
building gel ( modelovací gel, mám nejraději průhledný )
barevné uv gely nebo uv laky
top coat ( více méně bezbarvý lak pro lesk a větší odolnost proti poškrábání)
Pokud máte prášek a vodu ze které uděláte hmotu tak to nejsou gelovky ale akryl - akrylové nehty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@potvurka89 děkuji už jsem taky na to přišla že je to akryl. Akorát os paní co jsem to kupovala ta mi tvrdila že gelové. A na akrylové nehty když mám ten prášek tak jak se jmenuje ta voda nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina2710 ja jsem našla že se tomu říká tvrdidlo , ale když na netu zadáte akrykove nehty tak najdete stránky kde prodávají vše na ně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina2710 píše:
@potvurka89 děkuji už jsem taky na to přišla že je to akryl. Akorát os paní co jsem to kupovala ta mi tvrdila že gelové. A na akrylové nehty když mám ten prášek tak jak se jmenuje ta voda nevíte?
do akrylu bych nesla. radsi to vyhod a kup gel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu a co bych si tedy měla koupit na gel? Co čtu tak bruska a lampa, pilníky, třpytky, atd půjde použít i na gel akorát potřebuji na gelové nehty nějaké přípravky a jaké to jsou? Opravdu tomu nerozumím začínám s tím. Už jsem si i objednala knížku kde vše bude napsané jak to delat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina2710 já si dělám gelovky a co vše je k tomu potřeba jsem ti napsala výše. Hlavní je koupit ten modelovací gel a ty báze a primer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina2710 bohuzel neporadim, ale radu jsi dostala vyse. ja chodim na gelovky k manikerce a ta akryl silne nedoporucuje. tak jen posilam dal ziskany nazor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodila jsem nejakou dobu na gelove nehty a silne nedoporucuji ani to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I kdyz jsem chodila k perfektni slecne, ktera je nyni moji kamaradkou.. prirodni nase nehty i pres ruzne osetreni proste trpi .. je to pul roku co je gelaky nemam a stale se mi nedari svoje nehty hodit do poradku i pres ruzne olejicky, masticky apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katulinek88 myyslím si že je to na použitých věcech a hloubce broušení. Já jsem si nehty sundala v lednu a za dva měsíce byli jak kdybych je ani neměla teď jsem se zas k nim vrátila. A gelovky na nohách mám přes léto pak je sundám a na další léto jsou nehty vždy krásné a tak jen vyberu novou barvičku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím chci se zeptat co vaše potřebuji na výrobu gelových nehtů? Co se týče lampu, brusku, pilníky, třpytky, laky, ÚV gel v prášku mám ještě mi tedy schází nějaká ta voda na ten práškový gel, ale nevím přesný název proto se ptám zde, nějaké zkusene ženy. A co dál bych tak měla mít?