Vyřvává si prso každou hodinu !!

2691
7.10.10 21:16

vyřvává si prso každou hodinu !!

ahoj holky..tak ten muj raubir,dnes 5 mesicu,si zacal v noci vyrvavat prso.ulozim ho ke spanku,spi hodinku,hodinku a pul a vzbudi se a zacne rev.kdyz k nemu co 5 minut chodim a davam dudel,nemluvim,nevyndavam z postylky,rve jeste vic..pak usne,za hodku je vzhuru a zacne to znova a takhle prad dokola..co delat?potrebuju hlavne aby byl vyspaly maly i my rodice.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.10.10 21:19

Nemuze to byt rustovy spurt? Sice byva podle prirucek ve 3 a 6m, ale tim neni receno, ze jindy byt nemuze. Prso bych dala :nevim: V 5m mi prijde jeste dost maly na to, abych mu odeprela kojeni. Pripadne muzete zkusit dat vecer kasicku, neni to univerzalni rada, ale nekomu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.10.10 21:20

vem si ho k sobě do postele. Pokud se máš vyspat ty i on, nejlepší řešení (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.10.10 21:23
Aty píše:
vem si ho k sobě do postele. Pokud se máš vyspat ty i on, nejlepší řešení (-:

Jo, taky jsme tak par mesicu spali, prislo mi pak zbytecne ho vracet do postylky, kdyz by tam byl jen chvilku :lol:
Kupovala jsem kvuli tomu zabranu na postel, takze jsem se ani nebudila s takovym tim silenym trhnutim „kde je to dite“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.10.10 21:25

Nemůžou mu růst zoubky, nerada dávám rady, ale co mu to prso dát? Není lepší ten pláč utišit, než ho nechat uřvat aby se za chvilku zas vystreslej vzbudil?
Fakt kojím jak si malá řekne, někdy i 7× za noc(občas mám pocit že už má malá sondu přímo do břicha ani se neobtěžuje odpojovat, ale tohle období hrozně rychle uteče a ač je fyzicky hodně náročné budem na něho nostalgicky vzpomínat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.10.10 21:25

gladys předpokládám, že vám to pomohlo (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.10.10 21:31

Mě po hodině v noci přijde brzo. Spurt to být může, ale pak by měl mít hlad i přes den. Já se snažila krotit dítě v noci cca od 4 měsíců. Vždy jsem se řídila tím, jak chtěl kojit přes den. Jestliže ve dne měl intervaly po hodině, tak jsem usoudila, že se jedná o spurt a i v noci kojila čatěji. Pokud ale ve dne vydržel 3 hodiny, tak v noci prso po hodině nedala. V 5ti měsících bych asi nepraktikovala Estivila, ten má smysl, pokud chceš naučit spát celou noc, což v 5ti měsících ani není doporučováno, ale zkoušela uspat jinak než prsem- být u dítěte, pohladit… to už musíš vědět ty, co funguje.

• Citovat
  • Upravit
3950
7.10.10 21:57

a nemaš slabé mlíko ja to tak měla a bylo to tim třebamuže byt už min vyživné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.10.10 22:02

určitě není na škodu začít s příkrmama ((-: už má na to i věk a kluci jsou všeobecně žravější.

Takže bych to shrnula
1. začal vývojový spurt
2. má potřebu bližšího kontaktu s mámou
3. protože má ten spurt, tak má i víc hlad
4. nechat ho u sebe, klidně napojeného ((-: a zítra mu vrazit první příkrm (-: (kaši na večeři)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.10.10 22:26
nemolka píše:

Nemolko, a to ti řekl kdo, že máš slabé mlíko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.10.10 23:00

Tak tohle mě začala sofinka dělat asi olem 5měsíce,ale já teda neminila kojit po každe když zařvala,tak sem si na noc začala mlíko odstříkávat a pak jsem to teba půlila.6éml mýho mlíka jsme smíchala s 60ml sunaru,zkoušela to asi dvě nocipak zjistila,že to prso nedám a byl klid.
Určitě bych do postele mimi nebrala.A jinak mě pak spala skoro celou noc,najedla se kolem 20h.jen kojení nebo a na dokrm sunar a ak se třeba probudila v 5h.dostala flaškoua spala dál a přes den jsme jen kojili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.10.10 23:37
Marjanka píše:
nemolka píše:
Nemolko, a to ti řekl kdo, že máš slabé mlíko?

Tak to by mě taky docela zajímalo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 10:09

Ahojki, taky jsme to tak měli v 5.měsících, že se malý budil každou hodinu v noci, ale on začal zlobit i přes den.Doktorka mi navrhla na noc Nutrilon 2 good night- že je víc sytící.Tak ho malý dostane večer a pak aspoň vydrží do 2 v noci bez jídla.Rýžová kaše prý tolik nezasytí a obilnou kaši ještě dát nemůžeš.Asi to bude jen růstový spurt, vydrž, ono to zase odezní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
8.10.10 10:56

Já nevím, ale řekla bych, že hlad to nebude, takže dát sytící Nutrilon nebo prso každou hodinu není řešení. V pěti měsících to bude spíš test rodičovské odolnosti. Jeden z mnoha budoucích. Takže asi jediná rada je trpělivost, stanovit si minimální dobu, po které jíst dostane, případně se rozdělit a nechat taky pár nocí „trpět“ tatínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.10 14:39

tak holky..test odolnosti proveden..nechala jsem s malým spát tatínka v ložnici a já šla spát do obýváku.tam jsem spala klidněji,páč neslyším každé knournuti malýho.a jak to dopadlo?v pul 8 vecer kojeni,usnul okamžitě,v půl 9 se vzbudil a začal řev lva:-)tatínek tam co 5 minut chodil,daval dudel,pohladil,odešel..už jsem myslela,že to bude nekonečný ten pláč,srdce mi to rvalo.ve třičtvrtě na 10 pláč ztichnul,Jonášek zřejmě usnul vyčerpáním.chudák.tak jsem usnula honem i já i tatka a Jonáš se vzbudil až v 1!!nakojila jsem ho a zase šla spát vedle.Jonáš se vzbudil podruhé až v 5!!a finále..vstával v půl 9.holky..já se normálně krásně vyspala :srdce: takže hlady to určitě nebylo,uvidíme jak to bude v následujících nocích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí