Zoufalství

9
6.10.10 11:40

ZOUFALSTVÍ

Zdravím Vás, máme půlroční holčičku, která není kojená, je narozená o > měsíc dřív a večer po koupání a kašičce nechce a nechce spát. Po > poležení do postýlky, tak strašně pláče, až se zvteká a zajíká. Když > jsme ji dříve vzali a pochovali, tak se zklidnila a usnula. Teď už ani > náruč nepomůže. Když jdu do jiné místnosti, tak malá přestane naříkat, > jakmile se vracím do ložnice k postýlce, začne ten hrozný pláč. Bolení > nemá, žízeň také ne, přebalená je a stále pláče. Takto plakat vydrží i > dvě hodiny. Zaslouženou odměnou je nepřetržitý spánek do sedmi do > rána. Nemáte prosím radu, jak se tomu hroznému pláči vyhnout? Kdy to > prosím přejde? Je to každý večer to samé…je dítě v pořádku? Všude > okolo jsou maminky, které mají usměvavé děti a já ani nevycházím s > kočárkem, protože i přes den je hodně uplakaná, ale večer je to extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
6.10.10 11:45

A proč se tam vracíš když malá už nepláče?Je jasný,že když tě uvidí,že zase spustí.

Zkusila bych tam s ní zůstat,něco jí broukat a držet za ručičku…Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.10.10 11:48

Ahojky, to bylo špatně napsáno, mělo to být s malou v náručí z jiné místnosti zpátky k postýlce. Přijde nám to jako by měla úplnej stres z toho, že má jít spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 11:49
luckous píše:
Ahojky, to bylo špatně napsáno, mělo to být s malou v náručí z jiné místnosti zpátky k postýlce. Přijde nám to jako by měla úplnej stres z toho, že má jít spát.

jo tááák :mrgreen:

Ahah,a zkusit přestěhovat postýlku,necháváte jí tam svítit,hrát kolotoč?Já uspávala v ruce do 11m. takže nejsem tak dobrá rádkyně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.10.10 11:56

Tak to si numím představit, malá má teď půl roku a deset kilo…moje ruce 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.10 11:58

ahoj taky uspávám v náručí a povídám říkanky anebo zpívám, normálně zabírá Ach ta láska nebeská pořád dokola.nebo broučka mám u prsu dokud neusne.taky je mu půl roku,večer celkem usíná, ale přes den mu to jde hůř, to se vzteká i když je vidět, jak by spinkal.některé děti to tak asi mají… :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
6.10.10 12:00

zkuste noční světýlko a případně Estvilla - je to metoda kon trolovaného pláče, která naučí děti usínat samotné. prioncip je v tom, že dítko v daný čas uložíš do postýlky a když pláče, tak chodíš v prodlužujících se intervalech ujistit, že jsi tam a že je čas spát. ale nebereš z postýlky. jen přijdeš, pohladí, řekneš formulku a odcházíš. nejlepší je přečíst si knížku Dětská nespavost. tam je to dobře popsané. a hlavně musíš být opravdu přesvědčená, že to takto chceš a nesmíš ustoupit, když už začnete. jinak zjistí, že si všechno vyřve a je to začarovaný kruh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 12:00
luckous píše:
Tak to si numím představit, malá má teď půl roku a deset kilo…moje ruce 8-o

To měl Adámek v roce,takže se to dalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.10.10 12:02

Tak já asi taky nebudu ta nejlepší rádkyně,ale já měla syna a ten byl to samé pořád plakal ve dne v noci,bohužel do dvou let. Nakonec když jsem se chtěla alespoň trochu vyspat vzala jsem ho do postele.
Teď ta nejmladší roční je zlatíčko,ale občas taky chce abych u ní byla než usne.V náruči někdy uspávám ještě teď.Ale já mám výhodu je drobounká má v roce 8,5 kg. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.10.10 12:03
kamako píše:
ahoj taky uspávám v náručí a povídám říkanky anebo zpívám, normálně zabírá Ach ta láska nebeská pořád dokola.nebo broučka mám u prsu dokud neusne.taky je mu půl roku,večer celkem usíná, ale přes den mu to jde hůř, to se vzteká i když je vidět, jak by spinkal.některé děti to tak asi mají… :andel: :srdce:

U nás zase zabírá písnička z princezny ze mlejna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.10 12:06

:-))) můj přítel si vymyslel "traktorová píseň zní tr tr tr traktorová píseň zní úúú… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.10.10 12:10
nozu píše:
zkuste noční světýlko a případně Estvilla - je to metoda kon trolovaného pláče, která naučí děti usínat samotné. prioncip je v tom, že dítko v daný čas uložíš do postýlky a když pláče, tak chodíš v prodlužujících se intervalech ujistit, že jsi tam a že je čas spát. ale nebereš z postýlky. jen přijdeš, pohladí, řekneš formulku a odcházíš. nejlepší je přečíst si knížku Dětská nespavost. tam je to dobře popsané. a hlavně musíš být opravdu přesvědčená, že to takto chceš a nesmíš ustoupit, když už začnete. jinak zjistí, že si všechno vyřve a je to začarovaný kruh…

ano souhlasím,je to přesně tak vydržet a intervaly prodlužovat a pokud víš,že nic neschází,tak opravdu nebrat.uvidíš sama,že to zabere. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.10 12:10

Luckous, teď mně ještě napadlo, my jsme si dali postýlku (takový koš na kolečkách) do obytné místnosti a když opravdu byl nářek, tak byl s námi než jsme šli do ložnice.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.10.10 12:15
kamako píše: :-))) můj přítel si vymyslel "traktorová píseň zní tr tr tr traktorová píseň zní úúú… :-)))
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
6.10.10 12:28

ahojky,přesně vím o čem mluvíš a když si na to vzpomenu,popadá mě histerie :lol:
Anička byla taky taková a nakonec jsem zjistila,že to nebyla postýlka čeho se bojí,ale strach z roho,že tě nebude mít u sebe.vyřešila jsem to tak,že jsem si vždy vzala na usínání malou k sobe,bud do postele a nebo třeba do obýváku(dát se to vyřešit i cestovní postýlkou)zkrátka,aby o mě věděla.za chvilinku usnula a bylo po problému.po týdnu jsšm jí už dávala do postýlky a byla u ní,po dvou jsem jí tam nechala a chodila se na ní dívat,a za měsíc mě už nepotřebovala vůbec.je to běh na dlouhou trat,ale dá se to.varianta mého táty nechat jí uřvat neproběhla,pač jsem na to neměla nervy.
přeji hodně zdaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401