Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo a taky jsme měli odmontovanou boční stranu od postýlky a přiraženou postýlku u mojí postele.Abych ho mohla v noci utišit bez vstávání,dát dudlu atd.
My takhle bojovali do 1,5r.Pak jsem se naprdla a vystěhovala ho do jeho pokojíku.A kupodivu byl klid
![]()
ahojky, koš na kolečkách jsme měli do 4měsíce, pak už se do něho nevlezla, ale máš pravdu bylo to o něco lepší.
Tak jestli jí třeba nevadí postýlka, kamarádka říkala, že vyměnila postýlku a od tý doby jí tam malá nechce spát a taky vyvádí. Mě malej neusne pokud s ním v pokoji někdo je, takže musí spát sám, teď s ním v pokoji spím já (přítel má ranní, tak aby mě nebudil) a to sebou pořád hází a má neklidný spaní a dřív se i probouzí, ale jakmile s ním nespím, tak je klid a vstává klidně až v 10 hodin. Sice teda nevim když s nim nejsem, tak jestli sebou taky tak hází, ale musí spát prostě sám.
Ahojky,něco podobného jsme taky prožívali,ale věř že je to jen špatné období,které přejde…našeho prcka jsem taky položila a začal šílený řev,pak jsem odešla-to se trochu sklidnoval a pak když jsem tam zase přišla tak nanovo.přitom na něm byla vidět únava,že by spal,ale…
mě jako nejrozumější vysvětlení přijde přetaženost a nebo,že nechce usínat sám a nebo,že je tak unavený a ospalý a proto takový pláč,ale nemůže usnout rychle…náš měl červené oči,sotva koukal,ale řval jak tur a vlastně usnul vysílením…
ted usíná naprosto v pohodě
![]()
@Anonymní píše:
A Zoubky Nerostou ??
No jelikož je to z roku 1O tak už asi i druhý ![]()
@Anonymní píše:
@pikola Já Si Toho Nevšim
Proc komentujes uz asi u treti diskuze ,ktera je navic par let stara? ![]()
@Anonymní píše:
A Zoubky Nerostou ??
milý anonymní chlapče, běž se bavit někam jinam, je to trapné