Vysavač LIV Aguafilter 2000

28
9.10.09 13:31

Vysavač LIV Aguafilter 2000

Zdravím všechny hospodyňky.
Prosím o radu. Chceme kupovat nový vysavač. Líbí se nám Rainbow, ale na ten nemáme penízky. Líbí se mi LIV Aguafilter 2000. Na netu jsem o něm četla samou chválu, tak se chci zeptat ještě zde. Kdo s ním máte zkušenosti a jaké? Děkuji Michala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
10.10.09 07:52

No po zkušenostech, nevím nevím, ten, který se vymývá jsem zavrhla-vymyje se a musí schnout a pokud se ti něco doma satne, tak jek to vysát a to si piš, že stane, kdy to nejmíň čekáš.
My jsme v srpnu kupovali HOOVER http://www.volak.net/detail.php?…, sáčkový po skoro hodinové konzultaci s prodejcem. Měli jsme koupený v roce 2001 ZELMER (vodníka), vysávání bez i se sáčkem, to vymývání síla, v té době stál skoro 8000,– gratis jsme k němu dostali :,-(u na čištění koberců, kterou jsme nikdy nevyužili.
Po té jsem se rozhodla pro bezsáčkový-měli jsme CONCEPT, kde se vymýval HEPE filtr, což je blbost, v HEPA filtru se ucpou mikropóry a už neplní svůj účel. No a stalo se, že po vymytí a vysušení doma někdo aktivně, vše naházel do nádoby a zastrčil do vysavače aniž by to na:,–(il, jak se patří. Já šla vysávat a vše šlo do motoru, takže vysavač K.O. Navíc, kde je omyvatelný HEPA filtr a někdo vysaje, jako můj muž omítku po vrtání, tak vysavač nesaje, je to prostě mikroprachem ucpáno a konec. Ten náš má sice omyvatelný hepa filtr, ale výstupní v čemž je rozdíl, ten vydrží i rok.
Moje požadavky byly 1) sáčkový, 2) velký sáček, 3) vícenásobnou filtraci. Jsem spokojená na nejsilnější výkon se s ním skoro nedá hnout, opravdu táhne.
Tak přeji správnou volbu, protože koupit dobrý vysavač, je opravdu um.
Prodejce se kterým jsem vedla debatu mi řekl, že bych mohla dělat poradce, ale to asi ne, ale po zkušenostech zavrhuji nákup ve velkých marketech či elektroprodejnách. My jsme kupovali v ELEKTRO VOLÁK, malé elektro, ale prodejce fakt profík, poradil, věděl o čem mluví, na co se jej ptám. V elektroworldu, jsem se ženské na něco zeptala a ta nevěděla nač se jí ptám. Druhý den jsme ji viděli u žehliček, tak nám to bylo jasné „odborník na vše“, tam kde jsme kupovali vysavač, nám prodavač řekl, že je majitel posílá 2-3× ročně na školení, které pořádá ETA, HOOVER atd. Takže ví o čem jsou novinky. Navíc HOOVER má více než 100letou tradici ;-), jo a jsou tam i 3 typy u HOOVERu, které mají „kopírovaný“ sací turbo systém od DYSONu.-, ty jsou bezsáčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
10.10.09 07:54

Omlouvám se za překlepy, ale šťouchá a klavíruje tu do mě Elis :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.10.09 18:43

Tak musim říct, že jsme si ho koupili a jsme s ním nadmíru spokojeni. Krásně vysává koberec, na něj se přímo přisaje, že se musí vyvinout větší síla k „odtrhnutí“, to ale neznamená, že s ním zápasím. Je s ním příjemná práce. Měla jsem strach z čištění vysavače! Musela jsem si nejprve osvojit nějaký způsob, ale při druhém vymývání už to byla hračka. Oproti vodníku od Zelmeru se lépe čistí. To vím od kamarádek, které mají Zelmer. Je fakt, že se dle návodu má nechávat po vymytí vyschnout. Anulka psala, že pokud se v domácnosti něco stane v době, kdy vysavač „vysychá“, je to problém. Takových příhod je opravdu pomálu a pokud jednou vemete vysavač, který není úplně vyschlý, nic se nestane!! 8) Takže po zkušenostech doporučuju!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jantik
25.1.11 18:28

Michalo28

Michala28 píše:
Zdravím všechny hospodyňky.
Prosím o radu. Chceme kupovat nový vysavač. Líbí se nám Rainbow, ale na ten nemáme penízky. Líbí se mi LIV Aguafilter 2000. Na netu jsem o něm četla samou chválu, tak se chci zeptat ještě zde. Kdo s ním máte zkušenosti a jaké? Děkuji Michala :D
  • Citovat
  • Upravit
jantik
25.1.11 19:19

Michala28

DNES 25.1.2011 JSME VYSAVAC AGUAFILTER 2000 DOSTALI AHNED JSME JEJ SAMOZREJME VYSKOUSELI.MELI JSME OBAVY CO JSME TO VLASTNE KOUPILI A NAS PRVNI DOJEM SUPER A OPRAVDU DOPORUCUJI.KOUPILI JSME SI TAKE TURBO HUBICI PROTOZE MAME PSA GOLD RETRIVRA.VSAVALI JSME NA SUCHO PREZ VODU A OPRAVDU BRAL VSE. MA SILNY TAH. REMBOU VYSAVAC JSME SKOUSELI TAKE JAKO PREDVADECKU ALE TA CENA NAS ODRADILA.MYSLIME SI ZE TENTO VYSAVAC AGUA FILTR 2000 JEJ URCITE NAHRADI. JATAR

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max