Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poraďte mi, jaké máte zkušenosti s vysavačem Vorwerk. Již nějakou dobu plánuji jeho zakoupení, tak se chci zeptat, kdo ho má, jestli by mi ho doporučil. Je dost drahý, tak jestli to opravdu stojí za to.
Děkuji.
Savano,
konkrétně na vysavač Vorwerk tu byla založená tento týden tuším diskuze už 2×, ty se ptáš potřetí, mrkni se do těch stávajících, tam jistě najdeš názory na něj.
https://www.emimino.cz/…orverk-7881/
Pa Diny
Ahoj Savano,
my máme tento vysavač asi 3/4 roku a jsme s ním spokojeni. Kdybych neviděla předváděcí akci, kde bylo jasně vidět, kolik nečistoty se odsaje z jednoho malého kousku koberce nebo matrace (a test jasně poukázal na spoustu alergenů), nevěřila bych.
Vysavač je opravdu dosti drahý, ale my nelitujeme této investice, a to především kvůli dětem (tedy jedno je teprve na cestě).
Přeji Ti šťastné rozhodování! ![]()
PS: Ty minulé diskuze jsem nečetla, takže Ti odpovídám rovnou sem.
Lendula 29.tt + 23-měsíční dcerka
Chtěla bych se zeptat, přemyšlim o koupeni tohoto vysavače hlavně kvůli suchému čištěni a chci se zeptat jestli to opravdu kvalitně čisti? prosim poraďte děkuji
Chtěla bych se zeptat, přemyšlim o koupeni tohoto vysavače hlavně kvůli suchému čištěni a chci se zeptat jestli to opravdu kvalitně čisti? prosim poraďte děkuji
Mohu vřele doporučit, je drahý, ale skvělý. Před vánocema jsem čistila světle béžový koberec, byl dokonce politý kávou a super. Neměla jsem ani ten čistící prášek od nich, ale vaniš. Nemít jen jeden koberec, určitě bych si ho koupila.Ale pozor, jestli máš ty levnější koberce a už sešlapané, nepomůže ani vorwerk.
Za mě Vorwerk rozhodně ano. Pořídili jsme ho kvůli tomu, že máme 2 malé děti ( v té době jedno lezoucí) a velkého, chlupatého psa. Dostat psí chlupy z koberce je téměř nadlidský úkol. Měla jsem před tím vysavač, který také měl rotační kartáče, ale vydržel vysávat ani ne půl hodiny, pak se přehřál a musela jsem čekat. Vorwerk vezme všechny chlupy na jedno přejetí a v klidu vyluxuju celý barák na jeden zátah a přehřívání se nekoná. Jsem moc spokojená a investice nelituji. Sáčky jsou sice též dost drahé, ale kupodivu vydrží dost dlouho a to luxuju opravdu často.
Tento vysavač máme už 16 let a nedám na něj dopustit, je drahý, ale vydělá na sebe. Vysávání koberců, ale i doplněk na tvrdé podlahy je skvělý, Nemusíte používat smeták a pokud si pořídíte i další výbavu, což je sice drahé, ale máte zároveň zameteno i vytřeno a nebo nemusíte utírat prach, jednoduše vysajete. Klepání matrací, nebo čištění koberců nemá chybu. ![]()
Krásný den dámy ![]()
Nemáte někdo zkušenost s tímto tyčovým vysavačem KOBOLD SP600, který zároveň i vytírá? Také by mě zajímala jeho cena.
Na webových stránkách píšou i o možnosti předvedení, je to nějak závazné ke koupi?
Děkuji za info ![]()
@Sion mám doma a jsem s ním spokojená, cena vysavače a té hlavy na vysávání a vytírání asi 25 tis., pokud si domluvíte předváděčku k ničemu se nezavazujete, necháte předvést a pokud se vám to nebude líbit, nekoupíte.
@ZdeMac a vytira i u kraju,nebo nechava okraje jako konkurence?
@jita22 vytírá i u kraju, jsem s ním moc spokojená. Chce to vyzkoušet, nechte si ho předvést a uvidíte. 100 lidí 100 názorů. Mě vyhovuje po všech stránkách.
Taky se přidám že vysavač je skvělý pomocník 🙂 Vysává i vytírá a hlavně nikde žádné kabely ![]()