Po vysazení antikoncepce mi začal partner smrdět

Anonymní
25.9.19 11:16

Vysazení antikoncepce a partner

Hezky den, prosím že začátku o zachování anonymity. Bez jsem poznala nynějšího přítele brala jsem rok HA. To mi bylo 22 let kdy jsem ji začala brát, po 6-7 letech jsem ji vysadila.

A nastal problém. Přítele mám ráda, nemilují ho. Teď zhruba 2 roky maximálně mám HA vysazenou a přítel mi nevoní, spíš naopak smrdí. Je to hrozně říct, ale je to tak… Bavili jsme se narovinu, že s ním nedokážu spát, že se mi to s ním nelíbí, mám ho ráda jako bratra.

Nechxe mě ztratit a chce abych HA nasadila zpet. Nevím co dělat??? To opravdu ha tolik ovlivňuje výběr partnera??? Problém je, že máme společný majetek, dluhy. Nemá me jak a z čeho vyplatit, já se sama neuzivim-plat nebudu mít nikdy vysoký…

Připadám si v kruhu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
25.9.19 11:30

Jako že díky HA jsi přestala partnera milovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
25.9.19 11:31

Shlédla jsem o HA kdysi nějaký dokument, ve kterém to pěkně vystihovali, že tím, že žena bere dlouhodobě HA, si pak vybírá úplně jiné muže k životu a plození dětí než bez HA, souvisí to s vlivem a působením hormonů během cyklu, že během různých fází cyklu má žena i na výběr nejen sexuálního partnera jiné nároky, a když je toto HA potlačeno, logicky se dost často stává, že si vybere partnera a po vysazení HA ji prostě nevyhovuje.. velmi jednoduše řečeno. Ten dokument jsem koukala na youtube, byl v češtině.. Věřím, že se to může stát. Nicméně jsem ráda, že jsem si svého partnera našla v době, kdy jsem zrovna HA nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.9.19 11:38

@Yves6511 a já si našla partnera když jsem HA brala a po roce a pul jsme ji vysadila abychom měli mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
25.9.19 11:44

Svadet to na HA je nesmysl. Sama pises, ze ho nemilujes. No a uz jsi dospela do faze, ze s nim nechces ani soulozit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 11:53

Já si našla partnera když sem brala ha. Jsme spolu už 24 let, máme dvě děti. Na ha bych špatný výběr partnera nesvadela.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
25.9.19 11:54

Nemyslim si, ze to je HA, i kdyz na tom neco bude, ze ty hormony ovlivnuji kdo ti voni, kdo te pritahuje atp. Spis bych se zamyslela, jestli nehraje ve tvem podvedomi to, ze sis uvedomila, ze s nim mozna deti nechces. Ja to tak mela s byvalym. Konecne jsem vysadila s tim, ze na to dite teda vlitnem a najednou jsem se zacala v podstate vyhybat sexu, protoze co kdyby to nahodou fakt vyslo. Proste jsem uz podvedome vedela, ze dite s nim nechci, antikoncepce za to nemohla. Z toho, jak pises, by me neprekvapilo, kdybys to mela podobne…

• Citovat
  • Upravit
884
25.9.19 12:16

Já si našla partnera s HA a voněl mi, teď mám vysazeno 3 měsíce kvůli snažení a voní mi ještě víc, kdybych mohla, byla bych na něm nalepená neustále :lol: a to nemluvím o tom, jak se mi zvýšila chuť na sex..už i na něj to je dost..tak se kontrolují :oops: :mrgreen: ale jde to špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.9.19 12:55

Tak vliv to mít může, stejně jako spousta jiných věcí. Já třeba na hormony reaguji velice silně, manžela jsem poznala když jsem HA nebrala, když jsem jí začala brát, tak se sexuální pouto vytrácelo až téměř zmizelo, i doteky pro mé byly nepříjemné, když jsem HA vysadila (ne kvůli založení rodiny, ale protože ze mě udělala nepříjemnou krávu se kterou se nedalo žít, naštěstí to manžel vydýchal a jsme spolu už 12 let) tak se všechno vrátilo pomalu k normálu a teď (po dvou dětech) si sex užívám výrazně víc než na začátku vztahu. U mě se tahle citlivost na hormony projevila i parádní poporodní depresí dokud jsem neukončila kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
25.9.19 18:20

Může to být tím, ale tak moc bych na to nespoléhala. Spíš to vypadá, že sis na něho vybudovala averzi a teď čekáš, že jak začneš brát znovu HA se do něho zázračně zamiluješ. Budeš muset změnit přístup. Já jsem partnera poznala bez HA, pak jsem rok brala, kvůli upravení cyklu, zhruba 2 další roky jsme používali jen kondom a teď 3/4 roku jsem zas na HA :mrgreen: a téměř nic se nezměnilo. Měla jsem období, kdy mi byly nepříjemné polibky, naštěstí je to už pryč. Od začátku mi voní neskutečně, cesty autem trávím zabořená v jeho rameni a očuchávám. :oops:

• Citovat
  • Upravit
10844
25.9.19 18:30

Omlouvám se, ale musel jsem se smát, když jsem četl nadpis téma. :mrgreen: :mrgreen:

Ty se ptáš na něco? Řešíš několik věci dohromady. Tak smrdí? Nebo ho už nemiluješ? Bez něj se neuživíš? On tě navyplatí z dluhů? Proč by tě měl vyplatit?

Fakt nějak nechápu co to je za kraviny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 18:43

@Lumius V bydlení mám celé své úspory, statisíce. Vyplatit mě nemá z čeho. A ano, nevoní mi. Ne, že by smrděl jako člověk, ale mě nevoní jeho Oder a mám ho hodně ráda :roll:

• Citovat
  • Upravit
10844
25.9.19 18:50
@Anonymní píše:
@Lumius V bydlení mám celé své úspory, statisíce. Vyplatit mě nemá z čeho. A ano, nevoní mi. Ne, že by smrděl jako člověk, ale mě nevoní jeho Oder a mám ho hodně ráda :roll:

To je hezký, ale máš ho jen ráda. Tak na co jako čekat? Ty s ním chceš být celý život jen proto, že ho máš ráda jako kamaráda? To je hardcore… To bych tedy já nechtěl. Tak vyplať ty jeho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
25.9.19 18:56

Zakladatelko, a proč jsi tu HA vlastně vysadila? Nikde to přímo nepíšeš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
25.9.19 18:58
@Anonymní píše: …já se sama neuzivim-plat nebudu mít nikdy vysoký…

To jako vážně? Jako že tě vždycky bude muset někdo živit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria