Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já brala prášky cca 10 let, vysadila jsem a do 3 měsíců jsem byla těhotná… U každé se tělo čistí jinak dlouho.. záleží také jestli jsi měla nizkohormonovou antikoncepci ![]()
Držím palce, ať to vyjde co nejdříve ![]()
Po 10 letech brani HA jsem otehotnela 3 cyklus po vysazeni a podruhe jsem brala prasky 1,5 roku a otehotnela po 5 mesicich.
HA jsem brala snad 15 let, otěhotněla jsem napoprvé po vysazení. Po porodu jsem brala HA 10 měsíců, otěhotněla jsem opět napoprvé po vysazení.
Po vysazení často funguje tzv. Superovulace ![]()
Ha 9let v kuse, bez ms. Po vysazení 3cyklus těhotná. Podruhé to vyšlo první cyklus, ha jsem brala rok a kousek
@Anonymní píše:
Cauky zensky, zajima me za jak dlouho jste po vysazeni HA otehotneli? Nebo za jak dlouho je telo „ocistene“ po vysazeni HA? Vysadila jsem v srpnu, ze se pokusime a nechame tomu volny prubeh. Ovulaci na sobe poznam velmi dobre. Manzel je z toho snazeni nadseny. Kdyz reknu, ze mam plodne dny, tak je schopny me ohnout kdekoliv jsmezatim se nedari, ale hlavu si z toho ani jeden nedelame. Zatim. Mame uz jednu dceru 10let, anti jsem brala priblizne 9let. U dcery jsme se snazili 8mesicu, nez to vyslo, ale predtim jsem zadne prasky nebrala. Taky uz nejsme nejmladsi, ale ani zadny starici.
takze pocitam, ze to bude trvat dyl. Spis me zajima, za jak dlouho by telo mnelo byt ociste a vlastne schopno otehotnet. Chapu, ze kazda to mame jinak, ale aspon priblizne a zkusenost ostatnich se hodi.
vsem snazilkam drzim palecky, at se dockaji vytouzeneho uzlicku stesti
Každé tělo je jiné. Já si počkala 6 let ![]()
Cauky zensky, zajima me za jak dlouho jste po vysazeni HA otehotneli? Nebo za jak dlouho je telo „ocistene“ po vysazeni HA? Vysadila jsem v srpnu, ze se pokusime a nechame tomu volny prubeh. Ovulaci na sobe poznam velmi dobre. Manzel je z toho snazeni nadseny. Kdyz reknu, ze mam plodne dny, tak je schopny me ohnout kdekoliv jsme
zatim se nedari, ale hlavu si z toho ani jeden nedelame. Zatim. Mame uz jednu dceru 10let, anti jsem brala priblizne 9let. U dcery jsme se snazili 8mesicu, nez to vyslo, ale predtim jsem zadne prasky nebrala. Taky uz nejsme nejmladsi, ale ani zadny starici.
takze pocitam, ze to bude trvat dyl. Spis me zajima, za jak dlouho by telo mnelo byt ociste a vlastne schopno otehotnet. Chapu, ze kazda to mame jinak, ale aspon priblizne a zkusenost ostatnich se hodi.
vsem snazilkam drzim palecky, at se dockaji vytouzeneho uzlicku stesti