Vysazeni HA a snaha o druhe

Anonymní
28.11.22 18:11

Vysazeni HA a snaha o druhe

Cauky zensky, zajima me za jak dlouho jste po vysazeni HA otehotneli? Nebo za jak dlouho je telo „ocistene“ po vysazeni HA? Vysadila jsem v srpnu, ze se pokusime a nechame tomu volny prubeh. Ovulaci na sobe poznam velmi dobre. Manzel je z toho snazeni nadseny. Kdyz reknu, ze mam plodne dny, tak je schopny me ohnout kdekoliv jsme :lol: zatim se nedari, ale hlavu si z toho ani jeden nedelame. Zatim. Mame uz jednu dceru 10let, anti jsem brala priblizne 9let. U dcery jsme se snazili 8mesicu, nez to vyslo, ale predtim jsem zadne prasky nebrala. Taky uz nejsme nejmladsi, ale ani zadny starici. :D takze pocitam, ze to bude trvat dyl. Spis me zajima, za jak dlouho by telo mnelo byt ociste a vlastne schopno otehotnet. Chapu, ze kazda to mame jinak, ale aspon priblizne a zkusenost ostatnich se hodi. ;) vsem snazilkam drzim palecky, at se dockaji vytouzeneho uzlicku stesti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
28.11.22 18:23

Já brala prášky cca 10 let, vysadila jsem a do 3 měsíců jsem byla těhotná… U každé se tělo čistí jinak dlouho.. záleží také jestli jsi měla nizkohormonovou antikoncepci ;)
Držím palce, ať to vyjde co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
28.11.22 18:38

Po 10 letech brani HA jsem otehotnela 3 cyklus po vysazeni a podruhe jsem brala prasky 1,5 roku a otehotnela po 5 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
28.11.22 18:42

HA jsem brala snad 15 let, otěhotněla jsem napoprvé po vysazení. Po porodu jsem brala HA 10 měsíců, otěhotněla jsem opět napoprvé po vysazení.
Po vysazení často funguje tzv. Superovulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.11.22 18:51

Ha 9let v kuse, bez ms. Po vysazení 3cyklus těhotná. Podruhé to vyšlo první cyklus, ha jsem brala rok a kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.11.22 19:44
@Anonymní píše:
Cauky zensky, zajima me za jak dlouho jste po vysazeni HA otehotneli? Nebo za jak dlouho je telo „ocistene“ po vysazeni HA? Vysadila jsem v srpnu, ze se pokusime a nechame tomu volny prubeh. Ovulaci na sobe poznam velmi dobre. Manzel je z toho snazeni nadseny. Kdyz reknu, ze mam plodne dny, tak je schopny me ohnout kdekoliv jsme :lol: zatim se nedari, ale hlavu si z toho ani jeden nedelame. Zatim. Mame uz jednu dceru 10let, anti jsem brala priblizne 9let. U dcery jsme se snazili 8mesicu, nez to vyslo, ale predtim jsem zadne prasky nebrala. Taky uz nejsme nejmladsi, ale ani zadny starici. :D takze pocitam, ze to bude trvat dyl. Spis me zajima, za jak dlouho by telo mnelo byt ociste a vlastne schopno otehotnet. Chapu, ze kazda to mame jinak, ale aspon priblizne a zkusenost ostatnich se hodi. ;) vsem snazilkam drzim palecky, at se dockaji vytouzeneho uzlicku stesti :srdce:

Každé tělo je jiné. Já si počkala 6 let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital