Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám všechny
a hodně štěstí nám všem
Ahoj holky, kolikaty měsíc se budete snažit? Já měla v říjnu revizi, v listopadu první ms, tak teď po druhé ms zkusíme, ale vůbec nevím jak jsou na tom teď cykly, ani kdy a jestli vůbec je ovulace😬 🙄 proste zkusime, uvidíme 😄
@deni2912 ahoj, my se snažíme 7. cyklus. Zdařilo se v létě a na přelomu října a listopadu, ale bohužel se to neudrželo. Tak doufáme ve Vánoční překvapení. Držím palce. ![]()
@deni2912
Ahoj, my se snažíme přes 2 roky. V Dubnu se nám zadařilo, ale bohužel byly zjištěny vady a v srpnu jsem prodělala potrat. Od té doby se snažíme teď druhý cyklus. Snad se na nás všechny brzy usměje štěstí ![]()
@deni2912
Ahoj, my se snažíme 5 cyklus, snažím se být v pohodě, jenže v okolí mám 2 kamarádky co otěhotněly, ani neví jak a slýchám, že stačí alkohol a jeden sex a je to, tak jsem jim řekla, že je škoda, že to nedoporučuje i zdravotnictví, když je to taková jistota ![]()
Od té doby mi to už nikdo neříká, ale stejně to ve mě zůstalo, že ani naplánovali, nesnažili se a stejně mají a nebo čekají miminko
Ale zase si říkám, přej a bude ti přání ![]()
Každopádně držím nám všem pěsti, ať máme vánoční překvapení
![]()
Ahoj, my se snažíme teprve druhý cyklus. Všem držím pěsti ať máme do Vánoc ten nejhezčí dárek //.
@Terka1702 Přesně na to taky myslím, že když to někdo vlastně ani nechce, tak otěhotní ani neví jak. Ale tady jde přesně vidět ta psychika, že když se moc tlačí na pilu, je to někdy ke škodě.
@Suelika
Jasně psychika hraje velkou roli a proto jsem jim řekla, že když chtějí za rok další dítě, aby se jim nestalo to stejné, že alkoholová náhoda už nebude fungovat a budou každý měsíc čekat, jak to dopadlo
a potom se jich pořád někdo bude ptát „tak co uuužžžž“
Ahoj, já 4 měsíc snahy 😊. Ještě jsem neviděla ty // čárky 😁, tak na Vánoce by to bylo fajn, ale nechci se na to upínat. Jestli se má povést, tak ať je hlavně vše ok ❤️️
Pojedem 5 cyklus. Ale vzhledem k tomu, že v rozhodnou dobu nic nebylo se tomu ani nedivím.
![]()
Přesouvam se za vámi… 3.mesic poctivého snažení
Anonymní M.
Zdravím, zatím anonymně. Snažili jsme se zatím jeden cyklus, teď v prosinci zkusíme znovu. Vy všechny se snažíte o první dítě? ![]()
J.
@Anonymní píše:
Zdravím, zatím anonymně. Snažili jsme se zatím jeden cyklus, teď v prosinci zkusíme znovu. Vy všechny se snažíte o první dítě?
J.
My ano ![]()