Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holkyyy 😌 já jsem po vysazení antikoncepce - 4. cyklus
Včera kapičku špinění, dnes ráno to stejné. Přes den ale nic. Čisto 😁 takže buď jsem 13DPO a nebo 1DC 👀 😁 kdo ví
Uvidí se asi zítra. Jestli holka přijde nebo ne…
A holky jak to máte v rodině? U nás víceméně všichni bez problémů a na první pokus, my teda ne no
A ještě z manželovi strany má skoro každý dvojčata, před 8 lety dokonce trojčata
manžel je teda jedináček, tak mi každý říká, že nás čekají dvojčata a proto to není hned, abychom se připravili
![]()
@Terka1702 Ja se ted snazim 4 cyklus, dcera byla tehda hned prvni. Ale byla jsem v plodnem obdobi a nebrala zadne doplnky na podporu. A ted zatim nic.
Ty jo dvojky, treba vas to preskoci.
![]()
Ahoj holky, u nás doma měli taky děti všichni téměř hned a já čekám 3 roky. Dvojčata mám ve své rodině taky..ale budu ráda bohatě za jedno
Dokonce mám sestru s jedním vaječníkem a má děti 3. Já bych měla dostat menstruaci až na konci roku na moje narozeniny. Tak budu mít pěkný dárek
Kéž by 🙏
Já měla taky syna napoprvé a teď teda jedem 4 pokus no, tak jsem zvědavá mysleli jsem že to bude taky hned ![]()
@Mgree píše:
@Terka1702 Ja se ted snazim 4 cyklus, dcera byla tehda hned prvni. Ale byla jsem v plodnem obdobi a nebrala zadne doplnky na podporu. A ted zatim nic.Ty jo dvojky, treba vas to preskoci.
![]()
No uvidíme, snad již brzy ![]()
Tak jsem dnes zkusila digi ovu, vcera byl negat. a snazeni bylo vcera vecer. Dnes je pozit. ale chlap je odjety a dalsi snazeni by bylo az v pondeli.
Snad si pockaji. Pouzila jsem i gelik.
@Mgree dnes ráno jsem testla a ❄️️ bílo. Holka teď dorazila.
Takže jedeme prosinec 😑
Už nemůžu, na můj vkus to trvá moc dlouho 😒
@Šugybugy A jak dlouho se snazite?
Ja si myslela, ze se nam druhe povede hned a ono nic. ![]()
Já mám dostat MS v pondělí a dnes na testu nic. Minulý měsíc jsem si myslela, že to vyšlo (cítila jsem samozřejmě všechny příznaky). Teď necítím nic a už plánuji další měsíc. Zvažuji inseminaci, ale možná bez stimulace. Ale ještě nevím, nejraději bych, aby to vyšlo přirozeně (to je asi samozřejmé). Musím to promyslet a příští týden k Dr.
Tak já jsem už po ovu asi… Dnes slábne. Ale snažili jsme se 14 DC večer a 16 DC dopoledne, tak snad se našli nebo najdou
teď už jenom těch hrozných 12 dnů nedockavosti ![]()
@Lucie1209 me neprijde ani jeden pozitivni. Jak dlouhe mas cykly? Ale testujes jen 1× denne vid?
@Majule1811 cykly mám 26 dní. Testovala jsem 1× denně. Ale ještě testovat budu radši. Ještě jich pár mám.