Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@deni2912 ahoj, jojo ted po SP mi na to konecne prisli. A ted jdu poprve po 4 tydnech na kontrolu jak leky zabiraj.
@deni2912 píše:
@Terka1702Ty jo, půl roku nastavovat léky, no uvidím co mi řekne, teprve jdu za chvilku na první odběry, modlím se, aby se nic řešit nemuselo
Nemusí to být u tebe stejné, jsou různé druhy onemocnění. I když zpětně si říkám, že prvotní hladiny jsme srovnávali delší dobu, ale nechci tě nijak strašit, jen říkám své zkušenosti.
Každopádně jsem za ní vděčná, fakt teď nechtěla nic podcenit a hladiny před těhotenstvím fakt nastavovala poctivě. ![]()
Tak snad se brzy zadaří ![]()
Ahojky, my se snažíme o druhe. Dceři ted byly 3 roky. A u ni jsme na ni čekali 18 mesicu a zadarilo se az po zasahu doktorů a leku na ovulaci. Bylo mi zjistrno PCOS. Nyni jedeme 7.cyklus a zatím nic. Trd jsem po ovulaci, sle nevim moc kdyz byla. Byli jsme v plodne dny vsichni 3 nemocni a meli antibiotika. Tak uvidíme, ale moc tomu nedavam. Dalsi ovulka mi vychazi +- na Štědrý den
bohuzrl mi na to moc nemyslet nejde
ale uklidnuju se, ze od porodu mi chodi menses 30-32 dnu a kdyz jsem zkoušela ovu testy byli pozitivní +- 16DC. Pred dcerou jsem měla cykly i 60 dni.
Ted cekam menses +- 9-11.12.
Ahoj holky,
Rada bych se k vám přidala. Zatím se snažíme intenzivně 3 měsíce, před tím dva měsíce dost vlažně. Hodně bych si přála vánoční dáreček, ale je mi jasné, že se ještě snažíme celkem krátce a ze to dost možná zase nevyjde. Každopádně dnes jsem měla ovulacni test takový, je to pozitivní, že jo? Ráno jsme se milovali, tak třeba to vyjde
všem vám to moc přeju ![]()
@furious_s dle mne je pozitivní a jeste zitra bych to pojistila
ovulace muze nastat az do 48hodin od testu ![]()
Testík je taky za mně pozitivní, dost jasně // jinak si myslím, že na tom ani nějak nesejde jestli se snažíte krátce, povést se to může kdykoliv
hlavně myslet pozitivně
držím palce! Já už mám po ovulce, snad se nebudu zase pozorovat ![]()
Ahoj, my se snažíme už 6let s pár pauzama. Tento cyklus mám nějaký splašený MS jen 3dny a příznaky ovu jsem měla už od 6.DC ale testy nic.. dnes mám 9.DC a slabá čárka už se objevila. Tak uvidím ještě zítra. Je to náš poslední cyklus a pak už frčíme na kliniku.
@Majule1811 manžel měl včera vánoční večírek, takže se obavám, ze dnes nic nebude. Tak třeba to stačilo včera
Dekuju za potvrzení, že je test pozitivní. Snažíme se o první dítě a některé věci jsou pro mě novinky ![]()
Ahoj my se snažíme čtvrtý měsíc o druhé mimčo, v utery byl pozitivní ovu test, dělala jsem jen jeden jediný co byl doma a sex byl v pondělí a v úterý., tak teď jen čekat. ![]()
Ahoj
přidávám se k prosincovému snažení
před dvěma měsíci jsme se rozhodli, že se budeme snažit, tak uvidíme, kdy to přijde
víkendová ovulace by mohla přát a dát přítelovi na Vánoce test jako bonus by nebylo špatné
všem držím palce k //, snad se zadaří ![]()
Ahoj ve spolek holky, já byla v říjnovým snažení jen čtenář, v listopadu jsem se přidala no a přešla i do prosince. Ovulace by dle testů měla být dnes, ale už včera večer kol 19h jsem tak na hodinu a půl cítila silný píchání na pravé straně. Tak to možná bylo už včera večer. Ovulační hlen a silné choutky začaly v pátek, nejvíc v pondělí. Dnes už jen ty choutky zůstaly 😁. Manžel se ze služebky vrací dnes, tak to večer ještě pojistíme (snad). Naposledy to bylo v neděli večer. Jinak mě je 37, manželovi čerstvých 44. Doma máme rok a 3/4 starou dcerku. Před ní jsem měla ve 12tt ZT a následnou revizi, otěhotněla jsem za další 3 měsíce. Teď se snažíme zhruba od jara/léta, ale moc nám nepřejou manželovo služeky. Tak zhruba toť o mě… Všem nám moc držím palce!!!
@papousekkakadu
To je pěkná sbírka
Já se rozhodla, že budu testovat zhruba kolem ovulace a co 2 dny
Uvidíme jak to dopadne.
Těším se až se tu ukážou první prosincové // ![]()