Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
30.11.22 15:02

@deni2912 ahoj, jojo ted po SP mi na to konecne prisli. A ted jdu poprve po 4 tydnech na kontrolu jak leky zabiraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.11.22 15:20
@deni2912 píše:
@Terka1702Ty jo, půl roku nastavovat léky, no uvidím co mi řekne, teprve jdu za chvilku na první odběry, modlím se, aby se nic řešit nemuselo :?

Nemusí to být u tebe stejné, jsou různé druhy onemocnění. I když zpětně si říkám, že prvotní hladiny jsme srovnávali delší dobu, ale nechci tě nijak strašit, jen říkám své zkušenosti.
Každopádně jsem za ní vděčná, fakt teď nechtěla nic podcenit a hladiny před těhotenstvím fakt nastavovala poctivě. :potlesk:
Tak snad se brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
30.11.22 18:58

Ahojky, my se snažíme o druhe. Dceři ted byly 3 roky. A u ni jsme na ni čekali 18 mesicu a zadarilo se az po zasahu doktorů a leku na ovulaci. Bylo mi zjistrno PCOS. Nyni jedeme 7.cyklus a zatím nic. Trd jsem po ovulaci, sle nevim moc kdyz byla. Byli jsme v plodne dny vsichni 3 nemocni a meli antibiotika. Tak uvidíme, ale moc tomu nedavam. Dalsi ovulka mi vychazi +- na Štědrý den :roll: bohuzrl mi na to moc nemyslet nejde :zed: ale uklidnuju se, ze od porodu mi chodi menses 30-32 dnu a kdyz jsem zkoušela ovu testy byli pozitivní +- 16DC. Pred dcerou jsem měla cykly i 60 dni.
Ted cekam menses +- 9-11.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.11.22 19:00

Ahoj holky,

Rada bych se k vám přidala. Zatím se snažíme intenzivně 3 měsíce, před tím dva měsíce dost vlažně. Hodně bych si přála vánoční dáreček, ale je mi jasné, že se ještě snažíme celkem krátce a ze to dost možná zase nevyjde. Každopádně dnes jsem měla ovulacni test takový, je to pozitivní, že jo? Ráno jsme se milovali, tak třeba to vyjde :srdce: všem vám to moc přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.22 19:22

Pozitivní za mě je 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
30.11.22 20:58

@furious_s dle mne je pozitivní a jeste zitra bych to pojistila :lol: ovulace muze nastat az do 48hodin od testu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.11.22 21:12

Testík je taky za mně pozitivní, dost jasně // jinak si myslím, že na tom ani nějak nesejde jestli se snažíte krátce, povést se to může kdykoliv ;) hlavně myslet pozitivně :palec: držím palce! Já už mám po ovulce, snad se nebudu zase pozorovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.11.22 21:31

Ahoj, my se snažíme už 6let s pár pauzama. Tento cyklus mám nějaký splašený MS jen 3dny a příznaky ovu jsem měla už od 6.DC ale testy nic.. dnes mám 9.DC a slabá čárka už se objevila. Tak uvidím ještě zítra. Je to náš poslední cyklus a pak už frčíme na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.11.22 21:45

@janie-s ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
1.12.22 06:41

@Majule1811 manžel měl včera vánoční večírek, takže se obavám, ze dnes nic nebude. Tak třeba to stačilo včera :) Dekuju za potvrzení, že je test pozitivní. Snažíme se o první dítě a některé věci jsou pro mě novinky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
1.12.22 06:54

Ahoj my se snažíme čtvrtý měsíc o druhé mimčo, v utery byl pozitivní ovu test, dělala jsem jen jeden jediný co byl doma a sex byl v pondělí a v úterý., tak teď jen čekat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.22 08:25

Ahoj :mavam: přidávám se k prosincovému snažení :) před dvěma měsíci jsme se rozhodli, že se budeme snažit, tak uvidíme, kdy to přijde :) víkendová ovulace by mohla přát a dát přítelovi na Vánoce test jako bonus by nebylo špatné :mrgreen: všem držím palce k //, snad se zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.12.22 10:35

Ahoj ve spolek holky, já byla v říjnovým snažení jen čtenář, v listopadu jsem se přidala no a přešla i do prosince. Ovulace by dle testů měla být dnes, ale už včera večer kol 19h jsem tak na hodinu a půl cítila silný píchání na pravé straně. Tak to možná bylo už včera večer. Ovulační hlen a silné choutky začaly v pátek, nejvíc v pondělí. Dnes už jen ty choutky zůstaly 😁. Manžel se ze služebky vrací dnes, tak to večer ještě pojistíme (snad). Naposledy to bylo v neděli večer. Jinak mě je 37, manželovi čerstvých 44. Doma máme rok a 3/4 starou dcerku. Před ní jsem měla ve 12tt ZT a následnou revizi, otěhotněla jsem za další 3 měsíce. Teď se snažíme zhruba od jara/léta, ale moc nám nepřejou manželovo služeky. Tak zhruba toť o mě… Všem nám moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
1.12.22 10:50

@papousekkakadu
To je pěkná sbírka :D Já se rozhodla, že budu testovat zhruba kolem ovulace a co 2 dny :lol: Uvidíme jak to dopadne.

Těším se až se tu ukážou první prosincové // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.12.22 11:20

@Terka1702 rozhodně to testování neflákám 😆 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...